Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6497490 www.bgdnes.bg

Тризначките забягват в Лондон

Скандалните тризначки Варя, Надежда и Любов, които се прочуха с участието си в риалити шоуто "Биг брадър", си биха шута за Великобритания. Според слуховете в Благоевград първа за Лондон отлетяла Любов по любов. Тя кацнала на „Хийтроу“ направо в прегръдките на своя избраник, който от години живеел и работел на Острова. Тайнственият любим увещавал от доста време Любов да се пренесе при него, като накрая успял да я склони, разказват запознати със семейството. Едно от условията на сестрата е след известно време при нея да дойдат и Вяра и Надежда. В името на щастието гаджето на Любов се съгласило и започнало да търси работа и квартира за другите две сестри. Втора, с еднопосочен билет от терминал 2, тръгнала Вяра. Тя не спира да публикува снимки на личната си страница във фейсбук, като еуфорично коментира колко е щастлива и доволна, че се махнала от България. На тях се вижда, че двете сестри бързо са свикнали с новата реалност, всяка сутрин бягат в парка за здраве, а следобед обикалят магазини и пъбове. Според мълвите Надежда все още била в Благоевград, като се грижела за семейните работи и съдебните дела. Преди броени месеци майката на тризначките Люба Станчева е осъдена да плати 3089 лв. наем на общината за ползваните два общински апартамента.

Сумата е за периода от ноември 2013 г. до ноември 2016 г. заедно с лихвите. Запознати коментират, че това бил и един от мотивите на сестрите да излязат зад граница и освен да си търсят щастието, да заработят пари, за да платят наказанието на родителя си.

Конфликтните героини на „Биг Брадар“ се сдобиха с национална известност и няколко поредни години гравитираха около светските среди. На няколко пъти те се забъркваха в скандали, като дори бяха осъдени за клевета. Съдът ги намери за виновни и ги задължи да платят 5 бона глоба на телевизионния продуцент Нико Тупарев, когото оклеветили в ефира на национална телевизия. Младите жени твърдяха, че продуцентът е част от престъпна схема и искал да ги направи проститутки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама