Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6477558 www.bgdnes.bg

Трети италиански милионер сваля Дарина Павлова

Тя изненада бивши любови с подаръци

Лили АНГЕЛОВА

Най-добрият приятел на пиара на Дарина Павлова Сандро Рубини - Артуро Гуадарама, е новият загадъчен милионер, който ухажва мадам Мулти - Дарина Павлова, научи "България Днес". Преди дни красавецът публикува снимки в профила си в инстаграм с Павлова, която по думите на общите им приятели не спирал да ухажва.


"Тя е красива жена и всички искат да са в нейната компания. Дължа много на Дарина и съм силно привързан към нея. Ще се радвам, ако е щастлива в личния си живот", споделя Сандро Рубини, приближен и до Дарина, и до Артуро. Дали Павлова се е поддала на изкушението двамата да станат официални гаджета, засега не е ясно. Факт е обаче, че двамата излизат по заведения и дори танцуват, видно е от фейсбук.

Реклама


Междувременно Павлова, която спрягаха за любовница със Силвио Берлускони и звездата Джулио Берути, изненада любимите си с лични подаръци за празниците им. На 29 септември Силвио стана на 81, а два дни преди това Джулио Берути навърши 33.


"Да си млад е привилегия. Да бъдеш привлекателен - генетичен подарък. Да си готин, това си ти. Честит празник, Силвио", написа бившата актриса под общата си снимка с Берлускони като поздрав.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама