Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6440573 www.bgdnes.bg

Цецо Боклука пребива Мис Тигрова

Шамари в любовен триъгълник

Той ме търси само за сексигрички, давам го на съд, проплака Мая

"Ще съдя Цецо Боклука до дупка. Време е да си поеме последствията. За него съм една сексиграчка."
Това заяви пред "България Днес" Фейсбук сензацията Мис Тигрова. Мая, както е истинското име на момичето, бе зверски пребита от своя приятел Цецо, който тя нарича Боклука.
Скандалът между двамата избухна в ранните часове на събота. Мис Тигрова разбира, че нейният любовник има връзка с друга знойна девойка, и решава да сподели с нея какви ги върши той. Изпраща й снимка как Цецо спи в нейното легло.
"Тя звънна и му разказа за снимката ми. Тогава той побесня. Беше много пиян. Цяла вечер е пил. Започна да ме удря и скубе по косата. По шията имам синини. Главно ме удряше по лицето. Имам оток по него", разкри за ужасяващата сцена Мая.
Мис Тигрова опитва да се измъкне от лапите на любовника си и след поредния опит успява. Тя хуква полугола навън и моли за помощ съседите си. Комшиите на Мая викат полицията, след което униформените влизат в апартамента й.
"Там заварихме Цецо. Когато той ги видя, ми каза: "Дай да не занимаваме хората с глупости. Да отидем на кафе и да се разберем". Представяте ли си колко е нагъл. След това трябваше да тръгна с полицаите към районното да пиша жалба и той ми вика: "Ще ме закараш ли до колата ми, моля те за последно", каза Мая пред вестника.
Момичето, което за кратко стана истинска интернет сензация, вече е извадила медицинско.


"Бях при лекар и той ме прегледа. Описани са всичките ми травми от Цецо. Дадох и показания в полицията", обясни Мис Тигрова.
Мая вече е твърдо решена да напусне сегашния си апартамент след поредния скандал с Цецо.
"Не искам да идва пиян рано сутрин и да ме търси. Ако не си сменя адреса, със сигурност ще го направи. Това е причината да търся ново жилище", поясни завършилата журналистика девойка.
Мис Тигрова е твърдо решена, че всичко между нея и Цецо е приключило.
"Когато имаш чувства към някой, ми е било трудно да го зарежа. Сега вече не ми. Не искам да го виждам повече", категорична е брюнетката.


Тя разкри, че връзката й с Цецо започва преди няколко месеца. Двамата се запознават в стриптийз клуба, където танцува. Боклука, както самата Мис Тигрова го нарича, е бизнесмен. Притежава транспортна фирма.
"Цецо е женен. Има дете, но от друга жена. Освен съпругата си има и няколко любовници, като в това число до онзи ден спадах и аз. Той винаги ми е казвал, че иска само секс от мен. Постоянно си намира нови жени, явно и с тях се случва същото", добави Мис Тигрова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама