Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6418233 www.bgdnes.bg

Първата социалистическа стриптийзьорка Мис Валенти: Тато заспа, докато му танцувах

Живков нямал влечение към еротичните танци, уморил се от шестчасовата програма 

Виктория СТОЯНОВА

"Тодор Живков заспа, докато му танцувам!"
Това разкри пред "България Днес" Мис Валенти, първата българска стриптийзьорка. Валентина Наумова, както е истинското име на първата родна танцьорка, се съблякла топлес през 1991 г. Тя признава, че сред многото клиенти, пред които е кършила снага, е и самият Живков.

Реклама


Мис Валенти е била сред най-отбраните и елитни танцьорки, които са поканени да танцуват пред Живков на откриването на хотел "Правец" през 1985 г.
"Бяхме в огромна шатра и имаше много артисти, които се бяха събрали, за да покажат най-доброто пред Бай Тошо", спомни си Валенти. И допълни: "Имаше подготвена специална 6-часова програма за него. Най-добрите танцьорки, сред които бях и аз, трябваше да му танцуват най-накрая."


Ала след като излиза на сцената готова да изпълни най-добрите си стриптийз танци и етюди, Мис Валенти вижда, че Живков е заспал на фотьойла. "Нормално е да заспи, след 6 часа всеки би се изморил да гледа. Въпреки това танцувахме на по-младите, които не бяха заспали", спомни си Валентина за паметната среща с комунистическия елит от времето на тоталитаризма. Тя разкри, че Живков нямал претенции към програмата, която му била подготвена, и приел много добре кръшните тела около себе си. "Дори и да е имал изисквания, не ги изяви. Следователно, вероятно му е харесало това, което вижда", допълни Валенти.
Освен пред Живков стриптийзьорката е танцувала чисто голичка и пред много ъндърграунд лица, сред които е и Георги Илиев, а от Фатик тя получава най-големия си бакшиш - 500 марки.


Валентина и до днес не е загърбила най-голямата си страст - еротиката и секса. Въпреки че от близо 10 години вече не прави стриптийз, настоящата работа на 54-годишната жена е да говори по секстелефони. "Имам секси глас, защо да не го правя, това ми е като хоби", разкри първата българска стриптийзьорка, която освен със сексразговори върти и малък бизнес с кафе в столичния квартал "Люлин". "Радвам се на живота с третия си съпруг и правя секс всеки ден", завърши Валенти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама