Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6416568 www.bgdnes.bg

Цеци се прави на Айнщайн с баба си

Красимирова си е изрисувала огромен зоопарк върху бедрата си

Лили АНГЕЛОВА

Една от най-успелите бг моделки Цеци Красимирова се похвали с нова татуировка на вълк по цялата част на бедрото, видя "България Днес". Освен вълка бившата на покойния Косьо Самоковеца вече има змия, лисица, надписи на санскрит, пчеличка, индианец, дървета с цветя и женски образ. "Това са видимите, а невидимите по тялото й - по дупето и други части, са на скорпион и лъв", обясниха запознати с рисунките по тялото на Красимирова.


Първият си татус нашенката прави преди години, когато е гадже с футболиста от "Левски" Георги Иванов-Гонзо. Двамата дори искат да си сложат общ татус с имената, но в последния момент ритнитопковецът се отказва от идеята. След това след всяка любовна връзка нашенката шари тялото си с различно животно или растение. С днешна дата тя е като картинна галерия и само малка малка част от краката й са останали без рисунка. "Това е хоби. Обичам да си слагам различни спомени по тялото, освен това вече съм свикнала с болката", коментира Цеци.

Реклама


Тези дни красавицата, която в момента живее в Испания с гаджето и дъщеря си Джудит, честити по забавен начин рождения ден на баба си Елена. "Номер едно си, желая ти много здраве", написа моделката под селфи с възрастната жена, облечена в анцуг, но със знака на рок група "Кис" и изплезен език. "Обичаме много Елена", допълват я и приятелите на пенсионерката, които явно познават жената от години.


Иначе Цеци се готви за новата учебна година на дъщеря си Джудит, която съвсем скоро ще трябва да избира университет, в който да продължи образованието си. Преди това двете ще изкарат ваканция у нас, за да видят роднините си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама