Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6406820 www.bgdnes.bg

Бивша на Деян Донков заряза майчинството

Кристина Милева куфее на морето само месец след като роди дъщеричката си Мия

Бившата изгора на актьора Деян Донков - манекенката Кристина Милева, заряза майчинството. Тя бе забелязана да куфее като тийнейджърка по Черноморието ни, без да дава вид на наскоро родила, видя "България Днес".
"Не й чета морал, обаче коя майка си оставя децата, за да ходи на почивка с приятелките си", критикуват и цъкат с език завистници. На Кристина хич не й дреме, става ясно от пресните фотоси, които разпространява в социалните мрежи. Красавицата, която е в топ 5 на най-скъпоплатените бг модели в чужбина, не само е възвърнала перфектните си форми след раждането, но й не дава вид майчинството да й тежи. Може би защото за грижите над двете й деца помагат родителите на двойката, които се радват на внуците си.
Милева вече е преживяла раздялата с плейбой №1 Деян Донков. Актьорът от Народния я заряза заради актрисата Радина Кърджилова, от която има син. Милева засичала често щастливото семейство на къмпинг "Градина", но никак не им обръщала внимание. Кристина Милева топлеше постелите на Дон Буана близо 3 години, като почти успя да го заведе до олтара. Някъде там, малко преди вечното "да" се появи Радина Кърджилова, която успя да обсеби Донков и да го оплете в стегнатите си мрежи. Той заряза дългокраката манекенка и се отдаде на драматично съжителство с Ра.


За раздялата помогнали непрекъснатите чуждестранни ангажименти на Милева, която пътува постоянно. Тя от години живее в САЩ заедно с мъжа си Васил - бизнесмен, който притежава верига модни бутици в София и страната. Двамата имат син Кай, който вече е почти на 2 годинки. През юни светската двойка посрещна на бял свят второто си чедо - малката Мия. Само седмица след това пеленачето бе поверено на бабите заедно с братчето си Кай, а Кристина се развихри и разгорещи страстите на прословутия къмпинг "Градина". Тя бе забелязана да поддържа перфектна форма с кайтсърфинг. Милева се запалила по екстремния спорт покрай мъжа си, който се занимава с това от 20 години, и по цели дни се мятала из морето на дъската.
“Изпуснах едно лято и една зима каране (по време на бременност никой не посмя да ме пусне във водата). Хубавото е, че не се забравя (както карането на колело е)”, шегува се Кристина.


Затова и сега явно е решила да навакса. Юли месец тя прекара, мажейки се с цветни боички, по оскъдно облекло в компанията на друга светска звезда - милионерската щерка Александра Тюркмен, която се завърна в България за лятото. Там двете най-добри приятелки заформиха колосални тузарски женски партита, като пиеха скъпо френско шампанско до сутринта. Красавиците посрещаха изгреви и залези и дразнеха с фотоси от крайбрежието работещите си колеги. Близки до дамите твърдят, че децата на Кристина Мия и Кай също са били за кратко на море при майка си, но след това оставили мама да си почине. Самата Кристина споделя, че и малкият Кай вече се опитва да се катери върху сърфа. “Мисля, че с такива родители за тях е неизбежно. Кай вече обожава водата, само чака баща му да изкара сърфа и започва да се катери върху него”, споделя в интервютата си Милева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама