Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6406362 www.bgdnes.bg

Слон сгодява Гани в Тайланд

Намира се сериозен мъж за силиконката

Джулиана на екзотичен купон, показа пръстена и гърдите

Разходка със слон придружи едно от най-значимите събития в живота на Джулиана Гани.
Най-цицорестата мацка у нас се сгоди за новия си възлюбен Станимир. Огромен слон стана свидетел на любовта им.
Гани и мускулягата се сгодиха по време на екзотичната си почивка в Тайланд. Миската получи нестандартен годежен пръстен в знак на любовта си. Бижуто е от бяло злато и със син камък - типично за стила на екстравагантната силиконка.


Джулиана и любимият й са на остров Патая и изглежда нямат намерение скоро да се прибират. Двамата дразнят зложелателите с екзотични фотоси от романтичната си почивка. Блондинката отново е забърсала някой заможен младок, който да изпълнява прищевките й.


Еротичната моделка дълго време нямаше сериозен мъж до себе си. Преди година Гани се бе забъркала с женен мъж, който я глезеше непрестанно. Тайнственият господин не искаше да я остави и надарената мадама едва се отърва от него.
Сега блондинката се носи на крилете на любовта и на гърба на слона и хич не й пука за нищо. Джулиана е решила да се омъжи и да сложи край на среднощните изпълнения. Силиконката все още заработва като еротична танцьорка по частни партита из страната, но се е зарекла да спре и да стане примерна съпруга, а защо не скоро и майка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама