Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6404820 www.bgdnes.bg

Цеци Красимирова бяга на кон от Барселона

Бог да пази всички ни, рече красавицата

Моделката, която бе ранена при разстрела на Самоковеца, е изплашена от атентатите в Испания

Изплашена до смърт е моделката Цеци Красимирова, която се оказа в Барселона по време на атентатите. "Бог да пази всички ни", написа тя, след като маркира, че двете с дъщеря й Джудит са в безопасност. Те се завърнаха в Испания, където се подвизават от години, веднага след едномесечна морска почивка на българските курорти.
Близостта до смъртта не е чужда на красавицата, след като през 2003 година тя попадна в центъра на стрелбата срещу сочения за мафиотски бос и нейно гадже Константин Димитров-Самоковеца. Красавицата и любовникът й бяха пронизани с един куршум в центъра на Амстердам малко преди Коледа. Косьо почина на място, а манекенката бе на системи и с олово в дясната вежда. Куршумът минал през нея и заседнал на 1 сантиметър от главната артерия.

Реклама


Близо 5 години Красимирова не се появяваше никъде и трудно преживя загубата и шока. Само предни дни тя пак се оказала в инфарктна ситуация - по време на атентата в Испания, при който загинаха най-малко 14 души.
"Много съм тъжна", пише Цеци Красимирова в профила си в социалните мрежи само дни след като сподели пред света,че е отново е влюбена и дори сгодена. След като прекара първата половина на август по самотни острови край тузарския курорт Ибиса, радостта й отново бе помрачена. Дори вълненията от предстоящата сватба на красавицата не могат да изместят ужаса след трагедията в Испания, разкриха нейни близки.


Затова и екзотичната манекенка решила да напусне временно града на кон и да се установи във ферма в испанско село близо до Сегур де Калафел. Там брюнетката не просто се е отдала на хобито си да язди чифтокопитните, но и ги къпе и храни с охота. С нея е и дъщеря й Джудит, която подражава на майка си. Шокът от ужасяващите събития в Испания бързо приземил наскоро сгодената с милионерския син Цоло Вутов Цеци, която е решила да се отдаде на уединение и тишина. "Обичам себе си и живота си", споделя тя с близките си. Така са озаглавени и снимките й от последната й фотосесия, на която демонстрира за пореден път фамозните си татуировки по стегнатите си бедра.
Доскоро моделката имаше само една голяма татуировка на гърба си, която изобразява самурай и символизира връщането й от ада след покушението над Косьо Самоковеца. Върху крайниците си сега тя е изобразила най-различни дървета, растения и животни, с което символизира преклонението си пред природата.
Преди сватбата Цеци възнамерява да оцвети и лявата страна от атлетичното си тяло. Планирала е да остави единствено кожата на лицето си чиста и вече имала проекти за татуировки по корема и гърдите, които чакали своя ред.


През последните 10 години Цеци Красимирова се бе замонашила, като се появяваше само в компанията на сестра си Дани по светски събития в широки арт дрехи, прилични на дрипи. Тя прие за своя философията вярванията на индийския духовен учител Ошо. Благодарение на неговите вярвания, че човешката раздяла и смъртта се смятат за илюзии, произведени от ума, тя успя да се пребори със загубата на близките си. Цеци потъна в траур преди месеци заради неочакваната смърт на Роро Кавалджиев, с когото били безкрайно близки, разкриват от приятелския й кръг.
"Най-яката майка си имам", пише под предизвикателните фотоси дъщеря й Джудит, която е издигнала визията на майка си в култ. Самата тя се готви за модел, като също се е отдала на фотосесии.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама