Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6404109 www.bgdnes.bg

Щерката на МИЛЯНКОВА В САПУНКА

Как смело се омешват в артистичните среди

Прелестната Мел-Роуз опасно близка с доведения си брат 

Мелани-Роуз на Ирена Милянкова е прелестна... и освен това е с единия крак в сапунения сериал!
Щерката на Милянкова показа нова снимка с Иво Чолаков, син на Никола Чолаков. А Никола, ако случайно сте пропуснали новините в последните години, е новият мъж на Ирена Милянкова.
Звучи объркано, нали?
На въпросното фото доведените брат и сестра са опасно близо, младежът е прегърнал девойката през кръста, а тя романтично се е облегнала на гърдите му.
Валят сърчица и поздравления под снимката - радват им се, даже самата Ирена Милянкова се включва в честитките и пише "Много сте хубави заедно". И дори добавя няколко сърчица след коментара си.
Снимката е от морето и е от изключителна важност за Мелани и Иво - и двамата в един и същи ден са си я сложили на корица в профилите в социалната мрежа.
Името на Ирена се забърка в големи скандали покрай бившия й Росен Чолов, който преди няколко лета бе арестуван и обвинен в сводничество.
Говори се, че по време на тяхната връзка Чолата системно е пребивал Милянкова, но тя не е смеела да обели дума от страх за последвало отмъщение. Цели 14 години тя трябвало да се примирява с Чолата и неговите порядки, докато накрая не бе арестуван. Чак след като влезе зад решетките, тя се осмели да сложи официален край на взаимоотношенията им.
Тя срещна любовта в лицето на друг мъж - Никола Чолаков, и веднага роди от него петото си дете. Общо двамата имат седем деца.
"Всъщност с Никола сме партньори не само в живота, но и работим заедно в областта на недвижимите имоти; това беше поводът за нашето запознанство. Оттогава сме непрекъснато заедно. И вкъщи, и по работа. Ние сме чудесен екип, засега всичко върви гладко почти, с малки изключения. Но успяваме да се справим и действително е доста интересно ежедневието ни, общо взето, се допълваме както в личния живот, така и в работата", казва Ирена.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама