Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6403181 www.bgdnes.bg

Ухажорът на Евелина Борисова се изпарява

Звездата от "7 часа разлика" изкара лятото с годеника, той си тръгна

Лили АНГЕЛОВА

Ричи Спилман е тайнственият годеник на актрисата от "7 часа разлика" Евелина Борисова, но вече не е с нея, научи "България Днес". Само преди месец и нещо симпатичният бизнесмен предложи брак на синеоката красавица, като й подари пръстен от платина и скъпоценни камъни. Понеже не каза от раз "да", Евелина... остана с пръст в уста. Красавецът вече си е намерил по-млада жена и нашата актриса отново е сама.
Ричи и Евелина се познават от доста време, но бизнесът ги държи на разстояние един от друг. Заможният Спилман е роден в Швейцария, но отскача от време на време и до Монако, където има проспериращ бизнес.


И той, и Евелина се поддържат в блестяща форма, а преоткриването им става по време на симпозиум за новостите в разкрасителните процедури. "Тогава имахме време да се опознаем повече, макар че и преди се знаехме, но само по име", споделя българската Мишел Пфайфър. "Връзката ни е силна, макар че я поддържаме основно по интернет и си говорим. Но този човек продължава да мисли за мен и смята, че аз съм жената на живота му", споделяла е Евелина. Именно поради факта, че не вярва особено на мъжете, красавицата не е отговорила веднага утвърдително на бизнесмена. Преди години актрисата се разведе с бизнесмена Пламен Минчев, тъй като го хвана в "крачка" да й изневерява. Това изключително я наранява и тя се заклева, че повече никога няма да мине под венчило. На вчерашната дата Евелина поздрави дъщеря си Антоанета Минчева с нейната 25-годишна зрялост във фейсбук.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама