Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6403108 www.bgdnes.bg

Росен Животното КУПИ БЯЛ МЕРЦЕДЕС НА ЖЕНАТА

Като в оная позната чалга песен

Наглец си проси боя, обижда сексуално силиконката 

Бял мерцедес преследва в живота Дарина Калчева. Най-накрая я настигна. Подари й го гаджето, екстарторът на "Сектор Г" Росен Животното.
"Благодаря за подаръка, любов!", изфука се силиконката Дарина и показа снимка на въпросната машина. Не стига, че е чистак-бърсак нов, не стига, че е скъп и шукаритетен, ами даже е и кабрио! А за доказателство за любовта на предния капак има една роза... Колко романтично, нали!


Веднага заваляха поздравления от сорта - "Честито и да ме повозиш", "Мила, много ти отива", "Страхотен подарък", "Заслужаваш".
Но един наглец с инициали М.З. реши да се пошегува много лошо и каза на Дарина - "Евала, явно добре духаш!".
И стана страшно.
"Комплексираните, бедни чикиджии нападат... не съм виновна за мизерния ти живот", защити се отначало самата мъжемелачка. Веднага се включи и самият Росен Животното, който също тръгна "тарикатската" - "М.З., и ти духаш добре, но кола нямаш".
Малко по-късно Животното сменя тона и предупреждава въпросния М.З.: "Ще плачеш ти, ку*во селска". Естествено, това далеч не е единственият отговор - приятели и съмишленици на Росен се включват със заплахи към наглеца и го съветват да си "пие биричката" и да не се занимава, понеже "не се знае".


Друг критик е много мъдър - "Истинската любов не е това. Там, където няма пари, има любов. Ако посетиш Куба, ще видиш какво означава истинска любов". Росен Животното иронично го пита: "Ти ако имаш възможност и обичаш човека до себе си, не би ли му подарил скъп подарък?". Естествено, онзи млъква и няма какво да каже.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама