Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6380379 www.bgdnes.bg

Шехтова не плаща за бавачки

 Моделката гледа сама сина си, започна и работа

Отдадена на семейството майка и домакиня.
В това се е превърнала известната моделка Боряна Шехтова - един от най-запомнящите се родни професионални модели. Двете със сестра й Анна дълги години бяха под светлините на прожекторите, докато изведнъж не решиха да избягат от тях.
Сега Боряна живее нов живот. Красавицата се е отдала изцяло на сина и дома си, загърбила е моделската кариера и постоянно пътува между Дубай и България.
Шехтова дори пести от бавачки. Армията от гувернантки, които обслужваха Боряна, е вече в миналото. Близки до моделката издават, че блондинката така и не е намерила доверена жена, която да се грижи за сина й, без да клюкари след работа какво се случва в дома на красавицата. Най-важното условие, на което трябва да отговарят подчинените на Боряна, е да си затварят устата за това какво се случва зад стените на къщата й.
Освен че се грижи сама за дома си, което е нетипично за родна хубавица от нейната класа, Шехтова е започнала и работа. Красавицата сама печели парите, които харчи, и бачка яко. Тя е завършила интериорен дизайн и отскоро работи по специалността си. Близки до Боряна разказват, че блондинката е истински горда със себе си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама