Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6374021 www.bgdnes.bg

Рачков призна сензационно: С Мария не сме заедно!

 След 10 години актьорът и водещата си казват "сбогом"

Край с Мария Игнатова и Димитър Рачков!
Едни от най-обичаните лица в телевизионния ефир вече не са двойка!
Разтърсващото признание за раздялата с Мария направи самият актьор, категоричен, че не желае да коментира причините за внезапната раздяла между двамата.
"Във връзка с многобройните запитвания и нестихващ интерес от страна на някои медии, както и да спестя допълнително време, енергия и творчески ентусиазъм, който води до различни сюжетни и драматургични обрати от т.нар. "журналисти" и папараци от жълтите медии, съобщавам официално, че аз и Мария Игнатова вече не сме заедно" - гласи изповедта на Рачков, като актьорът допълва, че това ще са първите и последните думи, които ще каже за отношенията си с блондинката засега.
Слуховете за раздялата им упорито витаят из медийните и светските среди от една година насам. Те се редуват с клюките, че телевизионните водещи ще вдигат сватба. За първи път някой от двамата прави признание за краха в любовта им.
Само преди месеци двамата отново бяха дали уклончив отговор на клюките, че вече не са заедно, но не и категорично "да" или "не" дали делят един покрив.
"От 10 години упорито понасяме терора на българската преса, без да предприемаме никакви мерки. Винаги сме се опитвали да не натрапваме личните си отношения, не присъстваме в социалните мрежи, не постваме, не се тагваме, не споделяме личните си моменти... нашите отношения ще запазим за нас и нашите семейства" - гласеше част от коментара им.


Още тогава нерешителният им отговор събуди подозрения у мнозина, че краят между тях наистина е настъпил. Ето че малко по-късно Рачков сам и категорично призна, че с Мария вече не са заедно.
Игнатова и актьорът бяха заедно 10 години. Двамата бяха една от любимите светски двойки. Мария има син от дискотечния бос Петко Димитров. Рачков също има момче от връзката си с актрисата и сценарист Христина Апостолова. Димитър Рачков-младши върви по стъпките на татко си в актьорската професия и вече изигра първата си роля в сериала "Откраднат живот".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама