Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6371280 www.bgdnes.bg

Преслава КРИЕ гаджето

Двамата се срещат само тайно

Фолкдивата не иска да признае връзката си с бизнесмена Павел

Преслава не иска да афишира връзката си с бизнесмена Павел Лазаров. Изпълнителката упорито крие любовната си авантюра с бившия на плеймейтките Златка Райкова и Мария Цветкова.
Преси прави всичко по силите си, за да прикрие връзката си с милионера. Тя е забранила на Павел да ходи по нейни участия. С този ход певицата цели да спрат спекулациите, че той е новият мъж до нея.
Именно от снимка в нощно заведение стана ясно, че Павел и Преслава са повече от приятели. От фотос, направен на рождения ден на певицата, се видя, че между двамата прехвърчат любовни искри.
Изпълнителката е обявила на Павел, че могат да се виждат само инкогнито. Маститият бизнесмен е толкова хлътнал по певицата, че нямал друг избор и се съобразил с исканията на жената, която му топли леглото. Новата звездна двойка се среща само в хотели, като най-често те са извън столицата. Така малко хора могат да ги видят заедно или да ги разпознаят.
Преси се опитва да запази връзката си с Павел в тайна, защото всяка нейна афиширана в публичното пространство завършва с тежка раздяла. Така бе и с Бирмата, а Преслава не е готова да търси нов мъж до себе си. Певицата смята, че моментът да създаде семейство съвсем скоро ще настъпи, и няма желание да търси нов любовник.


Добричлийката гледа как повечето й колежки имат сериозни мъже до себе си, а някои от тях са майки на едно или две деца, и си мечтае един ден да е като тях.
"Любовният ми живот изобщо никак не върви. Обичам себе си. И кариерата ми. До мен няма никой. Нямам нищо общо с никого. Всичко, което се изписа за мен през последните две години, не е вярно", заяви Преслава в последното си интервю.

Текст:

Изпълнителката работи яко и рядко има време за мъже

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама