Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6342419 www.bgdnes.bg

Биячът на моделки Орлин Орлинов живее като КЛОШАР

Някогашната надежда на ЦСКА спи по хостели, проси дрехи от познати

Пълен житейски обрат завъртя някогашната футболна надежда на ЦСКА Орлин Орлинов. От отлично осведомени източници "България Днес" научи, че в момента той води клошарски начин на живот - в добрия случай спи по софийски хостели, проси дрехи от познати, не разполага с никакви средства да преживява, тъй като е отлъчен дори от семейството си.
Разведен, без работа и без близки хора до себе си, Орлинов скитосва столичните булеварди и на няколко пъти е бил засечен и разпознат от негови фенове в окаяно състояние.
"Изглежда, много пропаднал и видимо неадекватен. Липсват му зъби, няма помен от добре облеченото момче, което се канеше да превзема спортните върхове на Европа. Чак жал да ти стане", заяви пред вестника свидетел на грозната гледка.
Въпреки че според футболни експерти и треньори той притежаваше всички необходими качества да се развие като футболист, нещо се пропука още по време на спортната му кариера. Бърз и необмислен брак, забежки, последвал развод, пиянски свади в столичните чалгасарници, дори гей скандал и какво ли още не опорочиха името му. Най-бруталната изцепка, която се завъртя около имиджа му, несъмнено бе побоят над моделката Катрин Вачева. Брюнетката публично показа обезобразеното си лице, след като Орлинов я пребил в момент на афект.
Вачева потърси правата си в съда, а не след дълго същото направи и бившата му съпруга Силвия, от която спортистът има дете, за което очевидно не се грижи достатъчно. По думите на Катрин тя далеч не е единствената, която е пострадала физически от Орлинов.
"Има много момичета, които е пребивал, само дето те се страхуват да си кажат. Мен не ме е срам или страх, за насилието трябва да се говори, а насилниците - да бъдат подвеждани под отговорност", обяви тогава силиконката, опитвайки се да вдъхне кураж и на други негови жертви да го издадат пред органите на реда.
Поредната любовна афера на Орлинов преди години го тласна в прегръдките на Габриела Радославова, по-известна в нощна София като Мис Джуки. Уви, техният романс също не просъществува дълго именно заради агресивното поведение на Орлинов. Русата Габи без капка съжаление му би шута и си намери ново гадже.
В средите на футбола отдавна се шушука, че спортистът произхожда от нездраво семейство и неговото детство не било никак леко. С това си обясняват и бруталната му агресия към невинни хора.
"Жалко - можеше да стане голяма работа в спорта", вайкат се клюкари.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама