Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6336501 www.bgdnes.bg

Мона се жени за сина на Димитър Гочев

Вече направи щуро моминско парти, ще е с кецове и на сватбата на 28 юли

Лили АНГЕЛОВА

Мона Недева, очарователната певица, която участва в тв сериала "Революция Z", а тази седмица и в "Черешката на тортата", официално става Гочева след седмица. Тогава водещата на "Секс лафче" по Вибокс ще се омъжи за дългогодишното си гадже - оператора Радослав Гочев. Той е син на продуцента Димитър Гочев.

Реклама

"Щастлива съм. Вече направих моминското си парти и очаквам голямото събитие", не скри красавицата за предстоящия купон. Тя допълни, че на сватбата ще е с бяла рокля, но задължително с кецове, а не на токчета, за да може цяла нощ да танцува.
Двамата с Радо се запознават на снимките на филма "Революция Z", където тя играе Мира - дъщеря на бивша рок звезда. Покрай работата по филма двамата се събират в една компания, защото се сприятеляват с едни и същи хора оттам. Прекарват времето си заедно и след снимките. Така някак естествено стават двойка и в живота. Малко преди да тръгне с Радослав, Мона е гадже на популярния сръбски режисьор на клипове - Робърт Вау.

"Той първи поиска да се срещнем, а аз се правех на незаинтересована. После и двамата се игнорирахме. Накрая играта на куче и котка приключи и се взехме. Много се допълваме като характери. Мога да кажа, че съм намерила човека, който ме балансира, защото аз съм много дива и емоционална", сподели щастливата Мона, която преди време бе участничка и в шоуто "Мюзик айдъл 2".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама