Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6334539 www.bgdnes.bg

Вапцат гейове в Киев

Бабаити боядисват с черна боя хомолектор, обратните се окопитват и дават отпор

Бой на поразия и лютив газ получават за награда посетители на секссеминар.

Джумбушът се разиграва в кафе-бар "Купидон" в Киев, "Меката" на активистите на свободната любов и на различни сексуални малцинства. Заведението е домакин на Седмицата на сексуалното образование - поредица от дискусии за тънкостите на интимния живот и нестандартните полови забежки. Най-пиперливото събитие - лекция в чест на травеститите и трансджендърите, привлича вниманието не само на ЛГБТ общността, но и на нейните най-яростни противници.

Реклама


Тъкмо когато транссексуалният лектор Мария Коршунова набира скорост, в  притихналия от удоволствие салон на "Купидон" нахлува тайфа от бабаити - в по-голямата си част непълнолетни.

Организираните от крайнодясната партия "ВО Свобода" тийнейджъри изпълват кафенето с диви викове и всяват ужас в сърцата на насъбралите се трансджендъри и техни симпатизанти. Участниците в семинара са щедро напръскани с боя, а по-смелите националисти налитат да бият представителите на сексуалните малцинства.

С най-голяма порция оцветител е награден хомолекторът , който отнася няколко шамара и е полят по лицето с пяна с неизвестно предназначение. Когато боята привършва, развилнелите се хулигани вадят флакони с лютив газ и продължават да "обработват" противниците си.
Изненаданите гей активисти успяват да се окопитят и да дадат отпор на неканените гости. Разлютените трансджендъри прогонват нападателите от "Купидон" и ги погват по улицата. Разгромените националхулигани са настигнати на близка спирка на метрото.

Патрулиращите на станцията ченгета прекратяват чутовния скандал и закопчават десетима от щурмоваците на семинара. Агресивните младежи са отведени в кауша, а един от участниците в травеститското мероприятие постъпва в болница заради многото тупаници.
В полицейския участък нападателите продължават да проявяват агресия и да сипят заплахи по хомосексуалистите, но след няколко часа са пуснати на свобода.


Според гей активисти хомофобите са освободени скоростно заради намесата на "ВО Свобода". Организаторите на Седмицата на сексуалното образование твърдят, че са били заплашвани от Володимир Бохняк - депутат от партията в Киевския градски съвет.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама