Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6334375 www.bgdnes.bg

Сензитив: Мъже, внимавайте за магии от любовници!

Навсякъде по света има магични практики за въздействие върху хората, така че да напуснат семейството си, и да се отдадат на онзи, който подчинява волята, чувствата и мислите им. Това предупреди пред "България днес" сензитивът Надя Христова. Дълги години тя се занимава с тв журналистика, но призванието й се оказва да помага на хората с проблеми, или иначе казано Ц да разваля магии. Според нея няма "бели" магии, а всички те са страшни, защото променят предначертаната съдба на човек.
Нейната практика показва, че мъжете рядко прибягват до магии. Затова пък трябва да са много предпазливи, ако въртят любов встрани от семейното ложе. "За да разберат дали действително са влюбени извънсемейно, или са омагьосани, да внимават с храната и напитките, които споделят с любовницата си. Защото именно те се "зареждат" най-често", категорична е Христова. "Ако пък са в заведение, да не си оставят питието "насаме" с новоизлюпената любима, за да телефонират, или да отскочат до двете нули", съветва тя.
Втората, най-често срещана магия, по думите й, е тази с дрехи и обувки. Затова препоръчва да се обърне внимание дали върху тях няма следи от напръскване. "Циганско-турската магия ги ползва, като магьосникът изрязва лявата част, която е била около сърцето, и след заклинание я заравя в пресен гроб. Друга вероятност е да се вземе дрехата, да се обработи енергийно и тя да се появи внезапно, така че да бъде намерена и облечена след време", пояснява сензитивът. "В този случай дрехата трябва да се изхвърли в течаща вода", категорична е Надя.
И дава пример: "В Русия е много популярна магия, която се прави с отпечатък от обувката. И у нас има майстори на руските магични практики. Затова - оглеждайте си и обувките!", препоръчва тя.
Според нея в България има вещи хора, които могат както да накарат някого да се влюби до полуда, така и да го погребат, стига да притежават поне капчица от генетичния му материал. "И ако е информирано за горните възможности, много е вероятно гаджето му да си запази "бели капки за черни дни". Затова мъжете особено да внимават със семенната си течност! Къде отива презервативът, след като се любят? Възможно ли е някой да използва съдържанието му? Спомнете си как роклята на Моника Люински изигра главна роля срещу Клинтън. А помните ли Борис Бекер? През 1999-а в една тоалетна в Лондон, някой се бе погрижил да употреби семенната му течност от презерватив след орална любов. Така той стана баща след 9 месеца...", припомня тя.
И още: Мъжете да не позволяват на любовницата да ги подстригва, да оглеждат възглавницата си за паднали косъмчета, да ги събират старателно и да ги изхвърлят на места, на които никой няма да ги търси. "Един запазен кичур коса може да се използва и след години, когато мъжът няма да е толкова влюбен", предупреждава Надя Христова. "Например, великият Пикасо, известен с многобройните си любовни похождения, е разрешавал само на първата си съпруга да го подстригва и да му прави маникюр, дори дълго след раздялата им, защото се е страхувал от черни магии", твърди сензитивът.
Любовната магия със зареден парфюм също е една от най-поръчваните и разпространени, защото лесно се кодира и е удобна за използване. "Само трябва да му се подари кодирания от специалист парфюм, и мъжът сам си слага магията, при това - всеки ден по няколко пъти дори. Няма нужда от сложните начини на захранване. Моят съвет и към мъжете, и към жените е сами да избират и купуват парфюмите и козметиката

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама