Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6329474 www.bgdnes.bg

Цвети сложи силикон

Безопасно е за здравето, обяви пластичен хирург

Гимнастичката Цветелина Стоянова сложи силиконови гърди. Това разкриха фенове на красивата грация, които останаха учудени от сериозната промяна във формите. През последния месец световната шампионка сериозно е опънала деколтето. Новата визия личи на снимка с бяла блуза без ръкави. В нея Стоянова смирено е събрала длани като за молитва. Тя е накичена с луксозна верижка от скъпоценни камъни и баровски часовник.
В друго фото от инстаграма на красавицата новите силиконови бомби прозират през ефирна дрешка с вишнев цвят. Първоначално феновете на Цвети не можеха да повярват, че бившата грация е предприела този ход заради серията от операции, които тя претърпя, след като падна от шестия етаж. Нейният живот беше в опасност, а лекарите от "Пирогов" се раздадоха, за да върнат една от звездите на българския ансамбъл.
"С добре подбрани силиконови импланти не би трябвало да има проблем за здравето - успокои всички естетичният хирург д-р Живко Кънев. - Не виждам защо да не се предприеме този ход, стига тялото да е възстановено."
В продължение на месеци Стоянова ходеше на рехабилитационни процедури. Тя беше отслабнала значително. Красавицата никога не се е отличавала с голям бюст, който съвсем изчезна след нейното излизане от болница.
Цвети реши да започне пълна промяна непосредствено след олимпийските игри в Рио де Жанейро. Докато нейните бивши колежки се бореха за бронзовия медал, тя водеше друга битка. За щастие красавицата се възстанови здравословно. В добавка на това тя смени изцяло своята визия. Красивата й черна коса беше изрусена. Устните внезапно станаха доста по-пълни. Капак на всичко беше поставянето на импланти.
Преди няколко седмици Стоянова прибегна до услугите на столична клиника за естетична дерматология. Тя се подлага на процедури за заличаване белезите от операцията. По нейния гръбнак все още личат шевове, но Цвети прави всичко възможно, за да изчезнат.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама