Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6321319 www.bgdnes.bg

Мъж зачева от мъж

Безотговорни травестити раждат бебета

 си и бързо забременява

Брадясал мъж в женско тяло забременя от партньора си и след няколко месеца ще роди бебе.
Бъдещата майка Кейси Съливан се поява на бял свят преди 29 г. като момиче. Допреди 4 г. той е пълноценна жена с едно раждане зад гърба си. Когато е на 24 г., дава живот на здраво момче. 5-годишният Грейсън е плод на любовта му с друг мъж, а настоящият му партньор Стивън е баща на детето в утробата на Кейси.
"Надявах се, че първата бременност ще ми върне женствеността и ще отмие ужасния дискомфорт, който усещах като жена. Но не стана така", казва Съливан. Американецът от щата Уисконсин определя живота си като "съкрушителен", докато е представител на нежния пол. Решава да зареже преструвките и смени пола си. Медиците започват да тъпчат тялото му с тестостерон и за отрицателно време Кейси се променя.


През май 2016 г. по примера на Анджелина Джоли той прави двойна мастектомия. Това налага временно спиране на таблетките с тестостерон. Шест месеца по-късно научава, че е бременен. Гинеколози го съветват да започне нова хормонална терания, която да му помогне за запазване на плода.

Реклама


"Тази бременност ме прави далеч по-щастлив от първата. Тогава все още се разкъсвах от дилемата дали да стана мъж", коментира бъдещата родилка. "Обичам да гледам бременното си мъжко тяло и да наблюдавам как детето расте вътре в мен", обяснява той. Гаджето му Стивън е с него през последните 3 г., когато Кейси получава най-голямата метаморфоза.
"В интернет няма почти никаква информация за транссексуални родители, която да помогне за възпитанието на детето", оплаква се Съливан. Затова той открива свой блог в "Ютуб", където обменя опит със сродни души.

Чудо! Тате кърми

Новият тип американско семейство от мъж в женско тяло и изявен гей, които отглеждат дете, допълва и Еван Хемпъл от щата Масачузетс.
35-годишният космат мъжага наскоро роди бебе от приятеля си и даже вече го храни с естествена кръма. Странното същество, което има и диплома за висше образование от елитен университет, се ражда като момиче.
Признаците на транссексуалност се появяват при него още докато е дете. Оказва се, че има рядка генетична аномалия, поради която по време на пубертета организмът му произвежда огромни дози тестостерон. Вследствие на това лицето и тялото на Хемпъл се покриват с косми.
Когато е 19 г., спира с опитите да се прави на дама и оставя всичко в божиите ръце. Не се решава да смени пола. Само маха женското име и приема мъжественото Еван. Трансформацията на тялото му е пълна и много от хората наоколо не могат да разберат, че срещу тях стои жена, а не мъж.
Чрез изкуствено оплождане успява да забременее. Няма постоянен партньор и живее сам с брат си. След 9 месеца ражда здраво момченце, което кърми от първия ден.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама