Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6269381 www.bgdnes.bg

Бум-бум на силикона: Гани, НиЛо, Златките вирят цици по кръчмите

 Родни моделки пръскат сутиени, кубиците растат

Нов бум на силиконови импланти залива родината!
Циците са навсякъде - огромни, на показ и изкуствени! Лятото е вече тук и мацките използват сезона на малкото дрехи да показват в какво са вложили парите си или похарчили чужди.
През последната година редица родни моделки увеличиха или смениха имплантите си. Някои безпричинно, за други беше наложително, но тунингованите мадами вече веят своите нови цици.


Може би най-изненадващата подмяна на импланти е тази на Николета Лозанова. Най-прочутата плеймейтка на всички времена увеличи бюста си повторно тази година. В момента гърдите на НиЛо са като футболните топки, които ритат любимите й мъже, и могат да се срещнат навсякъде - във фейсбук, инстаграм или на екрана в предаването "Папараци".
Лозанова мрънкаше години наред, че отчита силиконовите си цици като грешка, докато тихомълком не ги направи двойно по-големи.

Реклама

В момента Николета е на поредната екзотична почивка. Типично за нея, моделката не релаксира, а се снима - дупе, цици, крака... всичко!
Колкото и да растат гърдите на Лозанова обаче, брюнетката не може да стъпи и на малкия пръст на Мис Силикон - Джулиана Гани. Бомбите на Гани бият всички рекорди в България и всеки момент, изглежда, че ще избухнат. Еротичната моделка с повод и без повод ги вади на показ и е повече от горда, че ги има.


Показвайки истинско милосърдие, Джулиана реши да дари старите си цици. Тя обяви, че подарява носените от нея години наред импланти на момиче, което много иска, но не може да си позволи изкуствен бюст. Решението й предизвика гневна дискусия дали това е редно и безопасно. Джулиана замлъкна по въпроса и така и не се разбра каква е съдбата на старите й импланти.


С чисто нов бюст от няколко месеца се хвали и Ася Капчикова. Плеймейтката и бивша изгора на рапъра Криско се кълнеше, че цици няма да сложи. Блондинката беше дълго време фенка на натуралния бюст, но накрая се пречупи. Вече и Капчикова вири силикона.
"Имайки предвид, че правя свой бранд бельо, на което самата аз съм рекламно лице, мисля, че една жена е длъжна да притежава прекрасни форми, с които да запълва моделите, които ще рекламира" - беше оправдателното обяснение на Ася, от което единствено стана ясно, че продава сутиени за големи цици.


Вечно вървежните Златки също смениха силикона. Една от първите задачи, с които се зае Златка Димитрова след раждането на първородния си син, беше да посети бога на скалпела д-р Ангел Енчев. Черното Злати оправи бюста след раждането, който леко се беше изкривил.
Освен нови цици Димитрова си оправи брадичката и за втори път носа. Тунингована повече отпреди, Злати отново е на пазара и вече засне първите си фотосесии.
Русата Златка не отстъпва на черната си колежка. Без да е раждала още, тя реши, че й е време и на нея за нови цици. Речено - сторено! Чисто новият бюст на знойната красавица вече е факт.


Клюките, че Златка Райкова се е разделила с младото си гадже, още виреят в светските среди. Затова и най-голямата питанка е - кой мачка новите импланти на хубавицата?
За пореден път увеличи даденостите си и фолкпевицата Емануела. Преди години певицата получи усложнения след една такава операция. Красавицата с изумрудените очи легна под ножа наскоро и вече е като нова. Брюнетката не крие прелестите си и събира погледите по участията.


В чалга средите последно подобри бюста си пайнерката Джена. Изпълнителката подобри гърдите си след раждането и вече гордо ги пъчи по кръчмите.
Бумът на силиконовите импланти расте стремглаво със страшна сила. По всичко личи, че скоро силиконовите гърли ще са в пъти повече от натуралните. Дано само не започнат да гърмят!

Реклама
Реклама
Реклама