Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6263415 www.bgdnes.bg

Мисис Баба на меден месец с частен самолет

Дони Василева се омъжи в синьо, заряза гостите

С частен самолет отлетя за медения си месец Мисис Баба Дони Василева.
Красавицата и мъжът й се наслаждават на слънчева почивка в Санторини часове след венчавката им.


Блондинката и кметът на Стрелча Стойно Чачов вече са законни съпруг и съпруга. Двойката се омъжиха на романтичен плаж в Слънчев бряг през изминалия уикенд.
В тъмносиня рокля и венец на главата в същия цвят Дони се омъжи за избраника си. Чанов също бе спретнат в син костюм - в тон със съпругата си и морето. На стилната церемония присъстваха само най-близките на семейството.

Реклама


Най-голямата изненада за Дони и Стойно беше подаръкът от техните кумове. Семейството долетя чак от САЩ с частния си самолет за сватбата. Почивката в Санторини е подарък от кумовете за миската и съпруга й. Четиримата трябваше да отлетят бързо за гръцкия остров. Ето защо те зарязаха гостите да се забавляват на сватбата без младоженците.
Дони получи романтично предложение за брак от кмета на Стрелча. С ултраскъп диамантен пръстен, който тя прие с охота, Чачов й обеща един ден да са законни съпруг и съпруга. Година по-късно Василева смени фамилията си.


Мисис Баба се прочу освен с короната си, и с участието в риалити формата "Фермата". Дони е бивша изгора на Вальо Топлото. Спомените й от бившия шеф на "Топлофикация" не са никак приятни. И тя не иска да си спомня изобщо за времето, прекарано с него.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама