Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6253904 www.bgdnes.bg

Дарина без гадже за ЧРД

Захласна се по Вергов

Лили АНГЕЛОВА

54 години чукна Дарина Павлова без ново гадже вчера, научи "България Днес". За първи път от години "г-жа Мулти" не празнува с грандиозно парти порастването си с още една година, а само радостно благодари на всички, които й се обадиха да й честитят празника.
След като се върна преди дни от Индия, където се научи да медитира и преосмисли живота си, Дарина реши, че има нужда да се изолира от светските събития поне за месец и да даде воля на културните такива.


Тя бе почетен гост на Дните на българското кино в Рим, Италия, което се състоя за десета поредна година. Зрителите видяха хитови наши сериали, между които "Летовници" и "Маймуни". Освен Павлова на нашенския празник присъства и Любо Нейков, Малин Кръстев, Иглика Трифонова и куп родни звезди. "Впечатлена съм от Юлиян Вергов, много ми хареса той, както и филмът, в който участва - "Маймуни", обяснила Дарина на организаторите.


Близките до симпатичната вдовица обясняват, че тя за първи път споделила за липсата на мъж в живота си. "Щастлива ме правят моите деца, всички те се реализираха и поеха пътя си. Сега понякога се натъжавам, че съм сама, но съм категорична, че никога повече няма да се омъжа. Илия ще си остане най-голямата ми и последна любов", споделила в миг на откровение бившата актриса.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама