Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6215525 www.bgdnes.bg

Николета се увива около Джошуа

 След Роналдо дойде ред и на световен шампион. Ха-ха!

Нависоко се хвърля Николета Лозанова!
Най-новата жертва на моделката е пресният световен шампион в тежка категория на Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация - Антъни Джошуа.
НиЛо упорито се опитва да привлече вниманието на Джошуа. Напористата златотърсачка го следи в социалните мрежи, харесва всяка негова снимка, а според клюкарите - дори си е позволила да му пише палави съобщения, представяйки се за една от безбройните му почитателки.


Николета никога не е криела афинитета си към атлетични спортисти. До този момент Лозанова припадаше предимно по футболисти. Брюнетката не спира да скача между Валери Божинов и Ники Михайлов, чиито карииери, случайно или не, стремглаво тръгнаха надолу, след като се взеха с Николета. Доскоро плеймейтката живееше и с твърденията, че има тайна връзка с португалската звезда Роналдо, но не успя да поддържа дълго версията. Напоследък Лозанова очевидно е обърнала гръб на "ритнитопковците" и се е насочила към по-масивни мъжаги.


Хлътването на Николета по Джошуа не остана незабелязано. Прочутият гримьор Валентин Кулагин, известен с острия си език и с това, че недолюбва Лозанова, веднага реагира на мераците на плеймейтката. Корифеят на четката за грим заяви публично в социалната мрежа, че НиЛо няма особено добър вкус за мъже. Малко по-късно той изтри поста си, преценил, че му е под нивото да влиза в пререкания с Лозанова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама