Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6153901 www.bgdnes.bg

Катрин Вачева яхна слон

Силиконката крие спонсора

Моделката развали годежа, обикаля света с тайнствен бизнесмен

Яхнала слон, на последния етаж в ултралуксозен хотел или в компанията на страховити тигри може да бъде видяна Катрин Вачева!
Чернокосата моделка, нашумяла преди години, след като бе зверски пребита от футболиста Орлин Орлинов, обикаля света.


Дубай, Сингапур, Бали вече са като родни домове за силиконкта. Цял месец Вачева обикаля екзотичните дестинации и дразни зложелателите с ексцентрични фотоси. Катрин отпразнува дори рождения си ден на 57-ия етаж на най-скъпия хотел в Сингапур, където една нощувка излиза солените 520 долара.

Реклама


Единственото, което не става ясно от секапилните фотосесии на Катрин, е кой плаща скъпарските почивки на моделката. Брюнетката е сама на всички фотоси и никъде не показва кой я придружва на екзотичните далечни пътувания. Близки до силиконова гърла издават, че Вачева е забърсала мастит бизнесмен, който я глези по всякакъв начин и изпълнява всяка нейна прищявка.


След излизането си от "ВИП брадър" в края на 2015 г. Катрин обяви, че се е сгодила. Вачева живееше със сексапилен мъжага на име Милен. Въпреки че демонстрираше голяма любов с половинката си, Катрин и момъкът са се разделили.


Кой е новият й възлюбен, моделката упорито крие. Дали се страхува от уроки, или бизнесменът не иска да свързват името му с нейното, е въпрос на време да се разбере.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама