Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6126377 www.bgdnes.bg

Кенан от сериала "Моят живот" сменя жените по-често от бельото

Джем вдига пета сватба

Бившият на Нургюл Йешилчай ръси тъпи шеги по време на венчавката

Бляскава церемония край Босфора вдига турският актьор Джем Йозер по случай поредното си бракосъчетание.
Познат в България като Кенан от сериала "Моят живот", комедиантът има пребогат опит в семейната академия. Новата му изгора е сценаристката Пънар Дура. Освен зад кадър младоженката е забелязвана от внимателни зрители и на синия екран - ту като рекламно лице, ту като водеща на жълти предавания. Според злите езици тя е оплела в мрежите си 57-годишния цар на комедията веднага след шумния му развод с Нургюл Йешилчай. "Двамата започнаха да идват по светски събития, хванати под ръка, още през 2010-а. Само месец или два след като 4-ият брак на Йозер приключи", припомнят си знаменитости от турския шоубизнес.


Езо от "Вярна на себе си", изглежда, е преодоляла раздялата, защото пуска общия им син Нежат на тузарската венчавка. От друга страна, завоалираните й коментари в социалните мрежи подхранват фантазиите на конспираторите за тлееща любов. Освен отрока на сватбата присъстват близо 100 представители на артистичната гилдия. Сред тях е и Аху Сунгур от "Огледален свят", която е удостоена с честта да кумува на младоженците.

Реклама

Бившият на Нургюл Йешилчай ръси тъпи шеги по време на венчавката

Най-голямата атракция на вечерта са не изисканите ястия и тоалети, а гафовете на Джем Йозер и булката. За учудване на всички Пънар Дура през цялото време е с каменно лице и се мъчи да се усмихва насила. Внимание привличат и нескопосаните изявления на жениха пред пресата. "Пънар е потайна жена. Много хора не са запознати с истинския и живот, в това число и аз. Може би затова се оженихме", изтърсва заклетият женкар пред журналистите.


След края на церемонията вкиснатата младоженка мистериозно заключва акаунтите си в социалните мрежи и потъва вдън земя. "Вероятно се притеснява да не я налазят бившите съпруги на мъжа й", злорадства истанбулският хайлайф. По собствените думи на Джем Йозер меден месец няма да има. Застарелият плейбой планира съвсем скоро да се върне към служебните си задължения.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама