Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6095824 www.bgdnes.bg

Диляна Попова се прави на Анджелина

 Моделката гушка цветнокожи в Занзибар, майка й гледа Борил

Сходните черти между родната красавица Диляна Попова и световноизвестната актриса Анджелина Джоли не се ограничават само до външен вид.
Моделката също си пада много по цветнокожи дечица и с удоволствие би си прибрала едно вкъщи - досущ като Анджелина. Наред със своите родни Джоли осинови още три деца - от Камбоджа, Етиопия и Виетнам.


Попова е на екзотична почивка в Занзибар с голяма компания от близки приятели. Брюнетката се е сприятелила с част от местните там и не спира да публикува в мрежата фотоси с цветнокожи деца, на които дори е вързала мартенички.

Реклама

Красавицата изглежда доволна и щастлива, въпреки че няма мъжка половинка, с която да сподели мига.
Хубавицата вече втора седмица разхожда прелестите си по екзотичните плажове в Танзания. Докато моделката се радва на жаркото слънце, забравила всякакви ангажименти, майката на Диляна се грижи за малкия Борил.


За никого не е тайна, че малчуганът прекарва време с татко си Асен само два пъти в седмицата. Борил никога не е оставал за повече време при Блатечки. Актьорът живее под един покрив с жена си Катерина и няма начин синът му от Диляна да стъпи в дома им. Според запознати законната половинка на Асен не е виждала малкия му наследник и няма никакво намерение скоро да се запознае с него.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама