Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6043735 www.bgdnes.bg

Румен Дунев се ожени тайно

След изневяра бившият на Мисис България се взе с приятелката си Ани

Лили АНГЕЛОВА

Най-добрият български автомобилен пилот Румен Дунев си има нова жена!
След като състезателят се разведе с Мисис България 2007 Катя Дунева, преди няколко седмици той вдигна сватба с половинката си Ани. Брачната церемония била абсолютно тайна и само "България Днес" научи за нея.
Шампионът ни намери любовта в лицето на червенокоската Ани, след като бившата му жена първа му кръшна с богаташ. Двамата изключително трудно разделиха богатството, което натрупаха. Единствено се споразумяха за отглеждането на 9-годишното си детенце.
Малко преди края на връзката им Дунев научи за изневярата на жена си съвсем случайно. Търсила спонсор за участие в конни надбягвания и се запознала с "чичко паричко". Той, разбира се, освен че й купил красив ат, я поканил на вечеря. Така от дума на дума двамата станали гаджета. Слуховете свързват Катя с човек на Евелин Банев - Жоро Шопа. Според общите им познати влюбеният вече подарил на изгората си луксозен "Мерцедес" за рождения й ден. Те твърдят и че красивата Катя вече е бременна.


След като разбрал за изневярата, Румен Дунев решил, че слага точка на брака си. Той предложил брак на Ани, момиче, с което се познават отдавна. Преди месец двамата вече станаха семейство.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама