Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6014345 www.bgdnes.bg

Порнозвезда прежали мъжа на Сиракова Еделвайс заби италианец

Фотографът я смени с щерката на Наско

Теодора Иванова

Порнозвездата Еделвайс явно прежали неверния си съпруг Алекс Ломски и отново е на крилете на любовта. Фотографът и актьор във филми за възрастни заряза жена си преди няколко месеца заради голямата дъщеря на легендата на "Левски" Наско Сираков и Илиана Раева - Славея.
В началото между двете прехвърчаха искри. Изненадващо особено дейна беше Славея, която явно не се притесни, че има връзка с женен мъж. Именно тя разкри отношенията си с 13 години по-възрастния Ломски чрез техен колаж в Инстаграм. Преди това тя изригна срещу Еделвайс и опитите й да си върне Алекс.
"Гpoзнo, мнoгo гpoзнo и пpeдвидимo e вcякo твoe дeйcтвиe и бeздeйcтвиe... a глyпocттa ти, пoвяpвaй ми, нa мoмeнти мe шoкиpa, нo oтдaвнa cпpя дa мe изнeнaдвa!", бе едно от посланията на Славея към Еделвайс.


Порнозвездата набързо прежали мъжа си и вече се хвали с нова любов. Блондинката заби заможен италианец и не крие чувствата си към него. Тя отпразнува с новото си гадже рождения си ден на 9 януари. Той я изненада с романтична вечеря в един от най-скъпите ресторанти в Рим.

Реклама


"Любов... Рим под краката ми, червен килим и фойерверки... какво да кажа... аз съм щастлива жена !!!", написа Еделвайс под колаж от снимки с италианския й любим.
Според някои близки на Славея блондинката имала вземане-даване с италианеца още преди Ломски да започне връзка със Сиракова. Къде е истината е трудно да се разбере. Факт е едно - фотографът и порнозвездата все още нямат официален развод, въпреки че в последните месеци преди краха на връзката им живеели разделени през повечето време. Причината е, че Ломски често се задържал в България покрай новия си бизнес - представител е на добавки за клетъчно хранене.
"Вече не се снимам в порно. Толкова отдавна беше, минаха вече 10 години. На моите курсове показвам едно чисто практическо упражнение, при което всеки мъж може да си извади 2-3 см, които са скрити под срамната кост. Моето мъжество е достатъчно на размер, над стандарта! 22 см вадя от гащите си", споделя Ломски преди малко повече от година.


В последните дни се появиха слухове, че Славея и Алекс са се разделили. Двамата все още не са коментирали информацията, но общите им снимки още стоят в профилите на Сиракова в социалните мрежи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама