Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5971521 www.bgdnes.bg

НИКОЛЕТА: ЕЛА МЕ ИЗЯЖ! Силиконката се разгони

Само за секс бълнува на Малдивите, вади "яката дупара" 

Николета остана на сухо и се побърка, разгони се като котка през март!
Откакто се е разделила с Валери Божинов, Ни Ло не показва да има до себе си някой мачо с голям... портфейл. Затова и напоследък толкова често тя пуска голи снимки - само за секс мисли и се чувства много еротично.



Преди празниците тя показа доста - първо се съблече чисто гола от кръста надолу и уви бедрата в светещи лампички, като прикри най-милото с две ръце. После (между Коледа и Нова година) пусна снимка в профил без горнище. Дясната й цица лъсна в целия си блясък и мнозина се питаха какъв е този балон, докато загреят, че това е силиконът на Николета.

Реклама


Най-новата порция горещи кадри от Малдивите, където е тя, съчетават "отпред" и "отзад". Плеймейтката си е снимала "яката дупара" (както пее малката Гери-Никол) - изтегнала се е на двойно легло по дантелено бельо и показва тен.

После е седнала на плажа директно на пясъка и се е разкрачила широко. Пуснала е косата между краката си и чака да бъде... сресана.


На третия кадър Николета пак е на плажа, но вече е права и показва пясъчно дупе. На следващата снимка тя е останала без горнище на банския.

Част от силикона се вижда, докато тя седи на крайбрежно заведение и пие кокос със сламка.


Петият кадър е още по-сексуален. Тя е гола-голеничка и е в джакузито. Обърнала се е по корем и е навирила задни части, та гледката не е за изпускане.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама