Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5955053 www.bgdnes.bg

Йоанна изрита Ненчо Актьорът не бил готов да се обвърже

"От доста време не сме двойка с Ненчо Балабанов. Оставаме си приятели и продължаваме да си помагаме. В момента няма мъж до мен и за раздялата ни не е виновен трети."
Така певицата Йоанна Драгнева разказа за края на отношенията си с актьора Ненчо Балабанов.
Според близките им Йоанна първа сложила точка на отношенията си с имитатора на Бойко Борисов. Двамата не са заедно от септември, но не искали да се шуми около раздялата им, за да не навредят на кариерите си.
"Бившата жена на Ненчо е виновна за това, че двамата се разделиха. Бяха много влюбени, той дори я последва в чужбина, за да й предложи брак, но екссъпругата се намеси по най-бързия начин и предотврати сериозните им отношения", коментират приятелите на Ненчо.
По-възрастната от Балабанов жена не можела да преглътне, че той я изоставя с двете им деца - Моника и Богомил, заради доста по-младата Йонна. Бившата на Ненчо така и не намерила общ език с певицата, а при всеки удобен случай се опитвала да настройва актьора, че не намирал време за нея и децата им.


От своя страна Йоанна твърдо искала да започне на чисто с актьора и двамата бързо да станат родители. 30-годишната изпълнителка смятала, че е намерила в лицето на Ненчо голямата любов.
"За съжаление връзката ни се разпадна. Продължавам да търся човека, с когото да мислим в една посока", обяснява Йонна Драгнева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама