Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5948073 www.bgdnes.bg

Божинов ревнува от сина на Ценко Чоков

Малкото коте Бояна Генова разпалва мъжката чест

Борис КРУМОВ

Футболистът Валери Божинов е умрял от яд, когато разбрал кой топли постелята на неговото бивше гадже Бояна Генова. Сладураната, позната като Малкото коте, беше оплетена от сина на скандалния кмет на Галиче Ценко Чоков - Спас. Двамата са заедно от около месец, като в продължение на няколко седмици се криеха.
Валери и Бояна имаха кратък романс в началото на годината. По това време той вече въртеше успоредна връзка със своята официална изгора Биляна Йенич. След изтеклия чат нападателят влезе в обяснителен режим. За да оправдае прословутия прякор "малко коте", разказа как викал по същия начин и на сръбкинята.


След шумотевицата Божинов не прекрати изцяло контакт с Бояна. Сексапилната блондинка използва вдигнатата патърдия след скандалния чат и влезе в хайлайф средите. Тя беше заснета в провокативна сесия за списание "Плейбой". Голите снимки още повече вдигнаха нейните акции.

Реклама


Спас Чоков поддържа имидж на млад богаташ. Той мина метър покрай арестите на баща му Ценко и на другия брат Мартин. Наследникът на фамилията държи гумаджийница по крайбрежната улица на Слънчев бряг. Чоков-младши кара бял "Мерцедес" и винаги има запазено място в тузарските заведения по морето.
За разлика от своите роднини, Спас се опитва да поддържа доста по-различен имидж. Той не крие реномето си на коцкар, а в интервю за столичен седмичник разкри как е имал много бройки. Сред тях са много певици и плеймейтки.
"Ако някое момиче ми хареса, ще я поканя на среща - разказва във въпросното интервю Спас Чоков. - При мен може да не идват за пари, а заради красотата и скромността ми. Още съм млад и затова ми се радват момичетата.“


Божинката бил предупреден от свои приятели, че Спас Чоков не обичал да дели своите жени. Синът на скандалния бизнесмен не търпял конкуренция. При нужда лично се обаждал на "баджанака", за да му обясни да не пипа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама