Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5926954 www.bgdnes.bg

Щерката на Чолата СТАНА МОДЕЛКА. Момичето вече е жена

Наследничката на Милянкова заработва кинти с рокли 

Няма помен от детенцето  , което доскоро подскачаше около Ирена Милянкова. 14-годишната наследничка на подсъдимия за склоняване към проституция Росен Чолов-Чолата вече е същинска жена, при това много елегантна, нежна и красива.


Това ясно се вижда от новата фотосесия за булчинско списание, с която Мелани-Роуз уверено навлиза в средите на моделстването. На кадрите момичето пробва 4 различни рокли, като всяка й стои по-добре от предишната. Червената рокля е от еластично трико и е обсипана с кристали "Сваровски", а бежовата рокля е от италиански тюл, копринен сатен и дори включва триизмерна дантела на дизайнера Радослава Лазарова.

Реклама


Професионалното позиране и заучените изражения тепърва Мелани-Роуз ще показва на модния подиум, защото тя вече е част от "Визаж", агенцията на Жени Калканджиева. Малката уверено следва стъпките на майка си, но за разлика от нея засега не е тръгнала да забременява и да ражда.


Близките на Мелани-Роуз и Ирена Милянкова се надяват девойката да не изживее същия брачен кошмар като майка си с неподходящ мъж, който е арестуван и обвинен в сводничество. Говори се, че по време на тяхната връзка Чолата системно е пребивал Милянкова, но тя не е смеела да обели дума от страх за последвало отмъщение. Цели 14 години тя трябвало да се примирява с Чолата и неговите порядки, докато накрая не бе арестуван. Чак след като влезе зад решетките, тя се осмели да сложи официален край на взаимоотношенията им.


Тя срещна любовта в лицето на друг мъж - Никола Чолаков, и веднага роди от него петото си дете. Общо двамата имат седем деца.
"Всъщност с Никола сме партньори не само в живота, но и работим заедно в областта на недвижимите имоти, това беше поводът за нашето запознанство. Оттогава сме непрекъснато заедно. И вкъщи, и по работа. Ние сме чудесен екип, засега всичко върви гладко, почти, с малки изключения. Но успяваме да се справим и действително е доста интересно ежедневието ни, общо взето, се допълваме както в личния живот, така и в работата", казва Ирена Милянкова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама