Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5891451 www.bgdnes.bg

Вижте новата "Анджелина " на Брад Пит: (Снимки)

Напук на твърденията, че страда за Анджелина Джоли, Брад Пит доказа, че това не е така. През септември двойката обяви развода си. Първа за раздялата проговори Анджелина Джоли. Тя заяви, че двамата се разделят заради непреодолими различия в характерите. Веднага след това се появиха слухове, че Брад Пит е съсипан от решението й. Самият актьор заяви, че двамата в действителност са имали проблеми, но той дори не предполагал, че Анджелина Джоли би стигнала до там. След като разводът им вече е факт, стана ясно, че Джоли има нова заместничка в сърцето на Пит. Актьорът отново се носи на крилете на любовта. Новата му тръпка също е актриса. Тя е очарователната Марго Роби, която стана известна с участието си във „Вълкът от Уолстрийт“. Очевидно разликата в годините не е пречка във връзката й с Брад Пит. Красавицата е с цели 26 години по-млада от него.

Реклама

Приближени до актьора коментират, че той е луд по нея и прави всичко възможно да я привлече и задържи по-дълго до себе си. Блондинът предложил на красивата Марго участие в няколко свои проекта.

Той я нарича най-горещата красавица на Холивуд. Заради своята непринудена красота и магнетизъм, новата половинка на Брад Пит напълно заслужено си спечели прякора новата Анджелина Джоли.

Очевидно вече няма надежда за любимата холивудска двойка. Наскоро бащата на Анджелина Джоли – Джон Войт даде интервю за известно издание. Той се обърна към всички, които се молят за щерка му и за Брад Пит. Войт отправи благодарност към почитателите им и заяви, че се надява много скоро всичко да се оправи. След изказването му се появиха слухове, че Брад Пит и Анджелина Джоли вероятно ще се съберат отново и ще изгладят различията помежду си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама