Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5880519 www.bgdnes.bg

Бременната Котияр разказа за сексуалните сцени с Брад Пит (видео)

Актрисата Марион Котияр, която е бременна с второто си дете, разкри подробности за екранния секс с интимния си партньор Брад Пит във филма Allied, съобщи списание US Magazine, цитирано от БГНЕС.

Френската красавица описва сексуалното си изживяване с Пит като изключително некомфортно. Любовната сцена, която те трябва да пресъздадат, била на задната седалка на автомобил. 

Реклама

И макар че на екрана всичко изглежда съвсем естествено, актрисата казва, че заради няколко екранни минути са били нужни продължителни репетиции.

„Репетирахме и имахме подробен сценарий какво да правим. После обаче режисьорът ни даде свобода. Ако знаете, че напълно контролирате тялото си, можете свободно да дадете воля на емоциите и чувствата си. Не е нужно да мислите:”Какво да правя по-нататък? Трябва ли да легна върху него? "Това е доста неловка ситуация”, поясни Котияр на пресконференция в Лос Анджелис.

Котияр сподели, че е помогнала на Пит да научи френски, тъй като героят му трябвало да има познания по езика.

Веднага след новината за развода на Пит с Анджелина Джоли се появиха спекулации за връзка на актьора с френската му колежка. Тя обаче ги опроверга като обяви, че е бременна от съпруга си, с който очакват второ дете. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама