Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5866205 www.bgdnes.bg

Мария и Гущеров в един глас: Не се развеждаме!

Щастливи сме заедно 

Развод няма! Това единодушно твърдят пред "България Днес" фолкпевицата Мария и милионерският наследник Христиан Гущеров.

За краха в отношенията им се говори от няколко месеца, но двамата единодушно разбиха всичко буреносни облаци около връзката им. Единствено пред вестника ни Гущеров-младши проговори, макар че е известен с това, че не е голям почитател на публичните изяви.

Реклама


"Цялата история около развода е пълна глупост! Когато жена ми се движи в топ 3 на най-добрите певици и не могат да я нападат лично, правят това с измислици за личния ни живот. Благодаря, че ми се обадихте. Двамата живеем щастлива и всичко ни е наред. Може и да ме цитирате", заяви пред "България Днес" Гущеров и сгромоляса всички слухове.


Той допълни, че в момента с Мария активно организират отпразнуването на Нова година и вече са си направили резервация заедно Мария, дъщеря й и цялата фамилия Гущерови.
Фолкпевицата също беше категорична, че двамата са щастливи и не се разделят, като приема с усмивка писанията, че се задава развод. Тя допълни, че дори някой ден отношенията им да приключат, тя няма да има финансови претенции към съпруга си (виж карето).
Слуховете за раздялата им бяха подсилени от все по-честите участия на изпълнителката в нощни заведения. В миналото имаше периоди от по няколко месеца, в които Мария нямаше нито една изява, докато сега е ангажирана за 4-5 участия на месец.

Изпълнителката: 

Не искам милиони от Христиан 

- Мария, появи се публична информация, че се развеждате със съпруга си Христиан Гущеров и искате 2 млн. лева обезщетение. Вярно ли е това?
- (Избухва в силен смях) Искрено ме забавлява тази информация! Направо ми оправихте настроението за деня. Не, не е вярно. Ако вземах по 1-2 милиона лева от всеки от браковете си, сигурно много лесно щях да стана милионерка.
- Каква е истината?
- Истината е, че двама души могат да се съберат единствено по любов и да се разделят по 100 причини. Омъжих се за Христиан по любов. Като негова съпруга всичко негово е и мое. Засега е така и това е нещо нормално. Ако някой ден се разделим, няма да имам никакви финансови претенции, защото не е в моя стил. В момента мога да кажа, че той е един изключително грижовен съпруг и се грижи аз да съм обезпечена финансово. Работя от 8-годишна и мога да ценя парите. Мога да дам пример и с бащата на дъщеря ми Марая - той полага грижи за нея и осигурява средства, но те са само за нея, не за мен. За мен аз нямам никакви претенции към него.
- Все по-често се споменава раздялата ви?
- Дано тези писания не се превърнат в лош пророк.

Лили АНГЕЛОВА
Иво АНГЕЛОВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама