Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5764911 www.bgdnes.bg

Гришо и Никол се женят!

Влюбените почиват в Портофино

Двамата мерят брачни халки в Италия

Григор Димитров и Никол Шерцингер се женят! Тенисистът и певицата бяха изловени от папараци да избират годежни пръстени в Италия.

Реклама

Новината изстрелва момчето от Хасково на върха в новините за шоубизнес. Гришо успя там, където се провали дори световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън. Британският пилот и Никол бяха гаджета дълги години, но след поредица от бурни раздели и събирания скъсаха окончателно. Сега певицата от "Пусикет Долс" е открила истинската любов! Гришо и любимата му внимателно подготвиха всичко, преди да гръмне голямата новина. Никол даде специално интервю, в което говори за бурните си чувства.
„Бях съкрушена и съсипана след раздялата с Люис - призна тя пред британския "Сънди мирър". - Сега съм се фокусирала върху това, което искам за себе си, и съм оставила миналото там, където трябва да бъде - назад. Винаги съм чакала истинската любов и я намерих. Не ме интересува кога е дошла, не се чувствам стара на 38 години."


Никол споделя и как се грижи за перфектното си тяло, за което милиони мъже по света завиждат на Григор. Сега тя ще удвои грижите си за своята фигура, за да бъде ослепителна на предстоящата сватба с Григор.
"Правя хиляди клякания на ден и тренирам толкова здраво, че ще имам най-вирнатото дупе на света - заканва се Шерцингер. - Но не всичко се дължи само на упражненията. Генетиката също казва думата си. Във вените ми тече филипинско-украинско-хавайска кръв. Освен това никога през живота си не съм опитвала цигари и наркотици. Затова тялото ми се отблагодарява сега."


След всички тези излияния Григор Димитров използва няколкото си свободни дни, за да обърне внимание на своята половинка. Като истински романтик той е направил предложението за брак в красивата Италия. Двамата дълго бяха разделени заради ангажиментите на Гришо на турнирите в Америка и тези на певицата като жури на X Factor в Англия. След края на US Open влюбените се събраха за кратка романтична ваканция на Апенините. Григор и Никол избраха спокойствието на италианския курорт Портофино за почивката си.


Двамата изобщо не се притесняваха от папараци и странични наблюдатели и се целуваха и прегръщаха във всеки удобен момент. Дори докато пазаруваха. Не пропуснаха да си направят и няколко селфита на фона на яхти. Самият Гришо пусна страхотен кадър с изглед от Портофино в своя инстаграм.
"Прекарах си невероятно в Италия, отпочинах добре. Време да се върна към тренировките“, написа Димитров.
Гришо е известен като един от най-неустоимите плейбои в тениса. Той имаше връзка с руската тенисистка Мария Шарапова, но тя приключи също така неочаквано, както и започна.


"Няма смисъл да изброявам причините за раздялата с Мария - коментира Димитров, след като скъса с Шарапова. - И двамата имахме много натоварена програма... Всичко се случи адски бързо и наведнъж. Животът продължава. Много от играчите пътуват с приятелката си. Напоследък всички започнаха да се женят..."
Така ли Гришо?! Явно идва и твоя ред!

Реклама
Реклама
Реклама