Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5626763 www.bgdnes.bg

Хамилтън и Розберг могат да бъдат изгонени от Формула 1

От ръководството на отбора от Формула 1 на „Мерцедес“ не изключват възможността да се стигне до сериозни глоби или дори до изваждане на пилотите им Люис Хамилтън и Нико Розберг от състезания, ако се стигне до нов инцидент на пистата между двамата, съобщава британският „Телеграф”.


До такива мерки може да се стигне, за да бъде избегнат обмисляният вариант за връщането на отборната тактика.

Реклама


След като стана ясно, че в тима са готови да върнат командите от бокса, актуалният световен шампион Люис Хамилтън открито се противопостави на това, като помоли ръководителите на отбора да не лишават феновете от удоволствието да гледат истински битки на трасето.


В тима на „Мерцедес” правят всичко възможно да не изпуснат докрай от контрол ситуацията и да тушират максимално бързо напрежението между пилотите Люис Хамилтън и Нико Розберг.


В Гран при на Австрия двамата се сблъскаха в последната обиколка, което позволи на Хамилтън да спечели състезанието, а Розберг, който до тогава бе лидер, остана четвърти.
По-рано през сезона, по време на Гран при на Испания Хамилтън и Розберг отново се удариха, като тогава и двамата отпаднаха.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама