Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5579450 www.bgdnes.bg

Взеха книжката на Жана .Певицата се изруси напук на Саня Армутлиева

Не смее да кара, вози се само с такси

Изрядна пред закона и властите вече е певицата Жана Бергендорф! Топпапараците на "България Днес" уловиха изпълнителката на "Самурай" да движи с таксиметрова кола в столицата. До услугите на такси тя опира, след като ченгетата прибраха шофьорската й книжка.


Преди няколко месеца Бергендорф предизвика лека катастрофа в София, при която нямаше пострадали и жертви, а само незначителни материални щети. Въпреки това полицаите предложили на Жана да се подложи на дрегер. Устройството не отчело консумация на алкохол, но направеният на място дрогтест отчел в кръвта й наличието на наркотични вещества, съобщиха тогава официално от силовото министерство.
В момента Бергендорф изцяло е променила външния си вид и начина си на живот, става ясно от направените снимки. Певицата е сменила досегашния си огненочервен цвят на косата, който буквално стана нейна запазена марка в годините.

Реклама


Днес Жана е блондинка, заменила е също така маратонките и кецовете с... висок ток.
Прави впечатление, че се облича по последен писък на модата.
"България Днес" научи, че по договор изпълнителката не трябва да прави значителни изменения във вида си, особено в цвета на косата. Нейният продуцент и ментор - шефката на "Вирджиния Рекърдс" Саня Армутлиева, държала изключително на стила, който й бе създаден по време на "Х Фактор". Бергендорф обаче се слави с бунтарския си нрав и както вече стана ясно - не спазва много своите задължения.
Неотдавна майката на Жана - Анета Караиванова, заяви единствено и само пред "България Днес", че е време дъщеря й да се мобилизира и да промени досегашния си живот.


"Жана е много наивна, винаги е страдала от предателства на неискрени приятели и лоши хора, които целенасочено я използваха дълго време. Искрено се надявам, че след трудностите, които й се стовариха напоследък, ще се съвземе бързо. Най-важно за нея е семейството, малкият Леон, мъжът й Стефан, както и кариерата. Всичко останало е лош период и минало", сподели тогава родителката й.
Факт е, че след двата й сблъсъка с властите това се отрази доста негативно върху работата на Жана като изпълнител. В момента тя не може да се похвали с много участия въпреки неистовото й желание да се изявява на сцената.
"Българите имат неприятната черта, като видят, че някой е сгрешил - да го досмачкат. Този пример се случи нагледно с детето ми. Моля се Жана да прояви сега твърдия си боен характер и да се изправи смело напред, защото най-хубавото тепърва предстои", казва още нейната майка Анета.


Слуховете, че Бергендорф ще емигрира в чужбина, също се оказаха силно преувеличени, става ясно от нейни близки. Тя нямала никакво намерение да напуска България, най-малко поради факта, че съпругът й - датчанинът Стефан, скоро е преместил всичките си бизнеси от Дания тук. Синът им Лео също е ученик в София и наскоро завърши първи клас с отличие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама