Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5578131 www.bgdnes.bg

Риана показа горещи снимки в инстаграм (ГАЛЕРИЯ)

В инстаграм се появиха снимки на Риана в оскъден бански. Тя показа секси тяло с доста изрязани модели. Явно звездата не се срамува от голотата. Един от банските беше видян от над милион нейни фена в социалната мрежа. Това е доста оскъдния модел в черно, който е силно изрязан на хълбоците, подчертава татуировките ѝ и има много изрязани ленти. Независимо че е по бански тя винаги слага масивни украшения.

След няколко часа в инстаграм се появиха нова серия снимки, на които тя плава в басейн върху надуваем лебед и позира с чаша вино.

Реклама

Оказа се, че публикациите на тези снимки под името @mdollas11 са на Мелиса Форд – приятелка на Риана и неин фотограф. Риана често публикува нейни фотографии в собствения си профил като добавя тага #MTFPhotography.

Припомняме, че в края на април се появи съобщения за това, че Риана е бременна. Почитателите ѝ се чудеха дали бебето ще е момиче или момче, и наблюдаваха тялото ѝ под микроскоп, за да разберат дали тя наистина наддава килограми. Но тези снимки показват недвусмислено, че тя няма как да е бременна и да има толкова плосък корем.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама