Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5574032 www.bgdnes.bg

Грък купува именито на Хю Хефнър, чака го да умре

Милиардер с гръцки корени е новият собственик на прочутото "Плейбой" имение на Хю Хефнър.
32-годишният Дарън Метропулос брои 200 млн. долара да се шири в един от най-известните имоти в Америка. Култовата за света на шоубизнеса вила има славата на място за оргии, където са нощували мегазвездите на Холивуд и почти всички манекенки и модели на "Плейбой".
Луксозното 2-етажно здание в престижен квартал на Ел Ей разполага с 29 стаи в готически стил. Построената през 1927 г. къща е оградена от парк с площ 25 декара. Вътре има тенис корт, баскетболна площадка, няколко басейна, малък зоопарк и воалиери за птици.


Условието пред новия собственик на имота, за да почне да ползва благините му, е да чака кончината на издателя на "Плейбой" Хефнър. За 90-годишният Хю това е било задължителна клауза в договора за покупко-продажба, която мегабогатият Дарън приема. Младият бизнесмен е син на Дийн Матропулос, чието състояние е оценено на 2,4 милиарда долара. Къщата на богатото семейство е в непосредствена близост до "Плейбой" имението и членовете му са добре запознати с предимствата, с които разполага.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама