Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5574009 www.bgdnes.bg

Амброзио рекламира парфюм по прашки

Копието никога не е толкова красиво като оригинала, но не и този път!
Бразилската сексбомба Алесандра Амброзио повтори на плажа на Малибу култовата сцена на великата Мерилин Монро с повдигната пола от филма "Проклетите седем години" на тротоар в Ню Йорк и не разочарова.

Дългокраката манекенка позволи на ефирната си розова рокля да бъде вдигната от полъха на бриза и тя да остане само по гащички. В комедията от 1955 г. на Били Уайлдър русата икона на Холивуд уж случайно застава под решетка, откъдето полъх издухва най-известната бяла рокля в киното.


Макар и да няма култовия статут на именитата си предшественичка, Амброзио е достатъчно известна да прикове погледите на мъжката половина от човечеството върху перфектното си заголено дупе. Невинното изражение на 35-годишния ангел от "Виктория сикрет" нито за миг не показва, че майката на две малолетни деца се притеснява от голотата си. Без да бърза за никъде, Алесандра събира роклята в ръцете си, за да може да ходи по плажа, но това още повече усложни нейната гола ситуация. В продължение на два часа бразилският модел стоически издържа на изморителната фотосесия за новия й парфюм Ale, който се очаква да бъде хитът на летния сезон.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама