Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5564857 www.bgdnes.bg

Дарина бди над Берлускони

Носи му плодове в болницата, лекарите спасяват сърцето на експремиера

Богатата българска вдовица Дарина Павлова посещава експремиера на Италия Силвио Берлускони в болницата, загрижена за сърдечните му проблеми, пише италианското списание Gossip Italiano. Красавицата е занесла плодове на възлюбения си, а малко преди това е успяла да се чуе с него по телефона.
"Пожелах му да се оправя бързо, важното е всичко да мине добре, ако се наложи операция", обяснила Дарина на излизане от болницата пред италианските журналисти.
"Засега няма опасност за живота на именития ни пациент. Никой няма право да го посещава освен най-близките му", съобщиха от елитната миланска болница "Сан Рафаеле", където е настанен Берлускони.
Вчера целия ден приятели на Силвио се опитваха да разберат причините за тази сърдечна недостатъчност. Според лекуващите лекари сърцето на експремиера трудно помпало кръв след последица от няколко преживени стреса. Докторите обяснили на семейството на Берлускони, че лечението ще бъде продължително, тъй като наближаващият осемдесетте години лидер на италианската десница от доста време страда от сърдечна аритмия, има и един байпас. Според струпаните около "Сан Рафаеле" репортери от различни медии нищо чудно през следващите часове Берлускони да бъде подложен на спешна сърдечна операция. Вчера освен Дарина той бе посетен и от най-големия си син - Пиер Силвио, както и от дъщерите си Марина и Барбара, които напуснали болницата с угрижен вид.
Павлова от години е близка с експремиера на Италия. Тя дори гласува за коалицията, с която се яви той на изборите преди години.
"Безкрайно подкрепям Силвио. Той е най-невероятният и разбиращ хората политик, когото съм срещала. Освен това е и невероятен мъж", не пести хвалебствени слова за Берлускони бившата казанлъшка актриса.
От Gossip Italiano припомнят, че преди време Павлова се беше дръпнала от компанията на Силвио, тъй като не харесвала 20-годишните девойки, с които той се обграждал и които се бъркали в политическите му дела.
"От ревност Дарина се раздели с експремиера, тъй като не можа да преживее желанието му да спре със своите "бунга-бунга" партита и да отдаде сърцето си на 50 години по-млади жени", пише онлайн списанието. По-късно знойната казанлъчанка прегръща поредната 22-годишна неаполитанка и отново се вижда с Берлускони.
Миналата година самата Павлова разказа историята на запознанството си с експремиера пред друго италианско списание - "Оджи". "Той е огън и жупел в леглото", развълнувано призна тогава пред читателите Дарина.
Двамата се запознали на делова вечеря във Вашингтон през 2004, но пламъкът се разгорял доста по-късно. Между нея и политика имало особен респект, доверие, уважение, вяра един в друг. Тя искала да му помага, да го подкрепя и да му бъде опора.
"В последните месеци в партията на Силвио има голямо объркване. Разочарована съм от хората край него. Много съжалявам за неразбориите, които се случват там. Дадох му съвет - да се дистанцира от тези, които го дискредитират. И най-вече - от Никол Минети. И да не се държи така, като че ли е на 20. Този имидж на донжуан му пречи. Той е публична личност и интригите с толкова млади момичета съсипват репутацията му", сподели тогава дамата, която вече е тв продуцент. Точно преди месец Дарина Павлова отново се изповяда в италианските медии, като нарече Берлускони "изтънчен политик, който заслужава отново властта".

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама