Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5045888 www.bgdnes.bg

Вижте на кого се предаде Лео! (Снимки)

Прецакани фенки си скубят косите, иде край на хайките им за креватен лов на Леонардо ди Каприо.


Най-желаният холивудски ерген се предаде и предложи брак на последната си сексавантюра. "Вълкът от Уолстрийт" е хванат в капана на любовта. След като последните няколко години Лео смени безброй мацки, най-накрая се спря и изгората му Кели Рорбах окичи безименния си пръст със скъп диамантен пръстен. Макар да са близки едва от 4 месеца, Ди Каприо решава, че това ще бъде първата му съпруга. 40-годишният актьор води Кели на романтичен обяд в тузарски ресторант в Холивуд. Там той пада на колене и тържествено иска ръката на езкотичната си приятелка. Моделката е шокирана от диаманта и на секундата казва "Да". Бъдещата госпожа Ди Каприо твърди, че не очаква инициатива за сватба на този ранен етап от връзката им. По нейни думи няма нищо планирано. Явно Леонардо е толкова влюбен, че идеята за брак е спонтанна и необмислена.


Злите езици спрягат Кели като поредната златотърсачка, която се навърта около звездата. 25-годишната Кели Рорбах е известна единствено с това, че е хубава.
"Красотата е преходна. Тя няма вечно да изкарва пари, като се разсъблича. Как да не приеме годеж с Лео, така си оправя живота", коментират злите езици в жълтите издания.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама