Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5000219 www.bgdnes.bg

Вижте как се става цар урод (Снимки)

Мутрите премахват части от челюстта си, за да са противни

Грозни физиономии с изпъкнали челюсти шокират зрителите на световното първенство по гърлинг.
Целта на уродливото състезание е да се опънат мускулите на лицето, за да излезе напред челюстта до такава степен, че хората да заприличат на изроди. Колкото по-малко зъби имаш в устата, толкова по-голям е шансът за победа. Някои откачалки премахват части от челюстта си, за да успеят да смачкат лицата си до неузнаваемост.

Уродите трябва да проврат главата си в конска яка и да ръмжат като кучета, да изглеждат свирепи и, естествено, ужасно грозни. Гримасите, които кълчат, са трудни и не всеки успява да ги направи. Някои от грозноватите участници дори прехапват носа си, шашкат още повече журито и плашат малки и големи. Състезанието се провежда ежегодно в Егремонт, Англия, от далечната 1945 г. насам. През последните 15 г. категоричен победител в гърнинга е Томи Матнисън. За негово съжаление на последния фестивал се появи по-противен от него и го детронира.

Реклама


"Не е лесно да си грозотия, но за мен е важно, че спечелих" - споделя новият цар на изродите Гордън Блеклок.
Самият той взима участие за пореден път, но все нещо не му достига, за да грабне приза за най-шокираща мутра. На тазгодишния фестивал в Егремонт почитат паметта на най-ярката грозна звезда Ан Уудс, която почина това лято на 68 години, а побеждава в 28 поредни състезания. След като печели толкова титли, от „Гинес“ я обявяват за най-уродливата жена в света.


Един от ежегодните посетители на откачения фест провъзгласи световноизвестния готвач Гордън Рамзи за шампион.
"Не сте ли обръщали внимание колко грозновата физиономия има шеф Рамзи. Не виждам защо не вземе участие в следващото състезание, със сигурност има данни да стане шампион" - сподели разпалено любителят на изроди.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама