Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4942638 www.bgdnes.bg

Бебешка коса и пластове спирала за есента

Модните тенденции се променят с невероятна скорост напоследък, а тези за есента на 2015 г. вече са налице що се отнася до грима.

След като известни звезди като Ким Кардашиян решиха да си обръснат и заличат бебешките коси, защото ги загрозявали, новата линия е точно обратната - те да се оставят на показ. Целта е един по-завършен детски вид, твърдят модните редактори. Ако ви се занимава, може и да накъдрите косата, а по-ексцентричните могат изцяло да следват модата и да ги намажат с гел, и да я залепите за челото под формата на вълни.
Според тенденциите що се отнася до грима има и друга новост - пластовете спирала отново са на мода. През последните години спиралата звучеше като мръсна зад кулисите на модните шоута, през есента на 2015-а обаче това тотално се промени. За да сте в крак с модата и ако харесвате да си слагате, недейте да забравяте да поставите един пласт от нея, да изчакате малко и да повторите. Това ще ви придаде именно този облик на кукла, който гримьорите се опитват да създадат специално за сцената.
Нещо, което напоследък бе строго забранено и изключено от тенденциите, е и гланцът. След като бе сериозно детрониран от кадифените устни, които се постигат с червилата и от искрящите цветове като ярко червено и оранжево, сега всичко се преобърна. Върнете се обратно към вида на Джей Ло в началото на кариерата й, когато тя поставяше само телесен цвят гланц, но солидно количество. Идеята е устните ви да светят.
Черният молив и очна линия винаги са били на мода. Ключът към това да сте в крак с тенденциите обаче е да знаете къде да ги поставяте. Доскоро видът тип Одри Хепбърн с очна линия на горния клепач бе все още на върха, но от тази есен нещата се обръщат и се залага на черен молив от вътрешната страна на долния клепач на окото.

Реклама
Реклама
Реклама