Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4825493 www.bgdnes.bg

Териер за Близнаците, за Раците - персийка

Послушното домашно животно - най-често куче или коте, ще се подчинява и ще е в хармония със стопанина си, ако е подходящо за зодията му. Така смятат специалисти по астрология.

Овните най-добре ще се чувстват с немска или българска овчарка, тъй като тези кучета са с независим характер, което е в синхрон с Овена. От котките за Овена е подходяща египетската писана мау.

Реклама

За Телците е удачно да си вземат голямо и силно куче като нюфаундленда, който въпреки размерите си е с кротък характер. Териер, пинчер или доберман са удачни за непостоянните Близнаци, а ако заложат на котка, тя трябва да е сиамка.

Хората, родени под знака на Рак, ще се чувстват добре с дакел или голдън ретривър, но също така и с персийка или дори котка, прибрана от улицата.

Лъвовете пък трябва да заложат на царствени кучета - кане корсо, английски дог, мастиф. Синеоката сибирска котка пък е удачна, ако Лъвът не харесва кучета.

За Девите също са подходящи дакелите, но и сетерите и лайките.

Минишпицът, шарпеят, пуделите и йоркширският териер са добри приятели на Везните, но ако харесват котки, представителите на този зодиакален знак е добре да се насочат към ангорските писани.

Скорпионът ще се разбира перфектно с боксер, ротвайлер, дого аржентино и бултериер, но и той като Близнаците ще се чувства добре със сиамка у дома.

Стрелците са свободолюбиви и същото трябва да намерят и в кучето си, затова е добре да си вземат ловно животно.

Реклама

Санбернарът и кавказката овчарка ще паснат идеално на Козирога, но той ще се чувства добре и с ангорска котка.

За Водолеите компанията на далматинците е най-подходяща, но те ще се разбират и с помияр. Отново руската синя котка е подходяща любимка и за този зодиакален знак.

За Рибите американският кокершпаньол, както и ловджийските кучета, които обичат вода, са най-добрият избор. От котките за тях е подходяща норвежка горска писана, смятат астролози.

Реклама
Реклама
Реклама