Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4726556 www.bgdnes.bg

Овните шофират умело, Стрелците карат бързо

Овенът проявява волност, понякога прекомерна, при карането на кола, но все пак остава в границите на възможната сигурност. Отдава голямо значение на оптиката и добрата акустика в автомобила. Управлява колата умело и надеждно.

От Телеца би излязъл добър автомобилен състезател. Разглежда всеки аутобан като състезателна дистанция. Невралгични точки за Телеца са светофарите и знакът стоп. Чудо е, че от пътешествията си той се връща само с леки драскотини.

Реклама

Близнаците са най-темпераментните шофьори. Светлинните сигнали за тях са играчка, а клаксонът - най-важната част на колата. Най-голямото им достойнство е в това, че могат да реагират бързо.

В уличния трафик Ракът се държи по същия начин, както и в живота - ту напред, ту назад. Или кара твърде бързо, или прекалено бавно - в зависимост от това в какво настроение е днес. Когато обаче ситуацията става рискова, той придобива увереност.

"Натискам газта, за да изгоня тъгата" - това е девизът на Лъва, който винаги е в добро настроение. Улицата е неговото владение, където може да се изперчи и да разчита на всеобщо уважение. Затова обича коли, които грабват вниманието на околните.

Колкото Девата е акуратна в живота, толкова хаотична става, когато седне зад волана, за ужас на другите шофьори. Правила, знак за пешеходна пътека, предимство? Да не приемаме нещата толкова тясно. Злополука? Ами може с всеки да се случи.

В сравнение с другите шофьори Везните са най-ревностните привърженици на спазването на правилата за безопасност (на теория). Имат само една малка слабост - когато пътуват нощем, са склонни да се отдават на мечтите си.

Скорпионът владее колата си толкова надеждно, колкото другите владеят косачките си за трева. Знае всяко правило на уличното движение и може моментално да определи разстоянието на спирачния път. С една дума, той е (почти) съвършенство и обект на мечтите на всеки застрахователен агент.

Реклама

Стрелецът както се държи в живота, така и кара: на много висока скорост и винаги на осовата линия, готов да изпревари. Най-любимото му занимание са ругатните по адрес на другите шофьори. Но ако ситуацията го изисква, е в състояние да прояви дисциплина и решителност.

За Козирога правилата за движение са като Библия. Дай боже всички да се държат като него. Да кара в крайната лява лента с 50 км в час? Не, това не е неговият стил. Такова поведение обещава надеждност за постигането на всяка цел.

Водолеят като цяло е икономичен. Няма да натисне напразно газта, защото това води до допълнителен разход на бензин.

Зад волана Рибите се държат така меко, както и в живота. Мечтателни са и позволяват на другите да ги изпреварят. И ако пътуването не продължава прекалено дълго, са съвсем спокойни. Няма страшно. Техният късмет е в това, че на пътя с тях е ангелът им хранител.

Реклама
Реклама
Реклама