Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4702833 www.bgdnes.bg

Телецът класик в стила, Овенът - без рамка

Всяка зодия има собствен почерк в избора на тоалети и стил, смятат астролози. Различните зодиакални знаци обаче се ръководят предимно от характера, присъщ на зодията им, когато избират как да се облекат.

Овните например не могат да бъдат слагани в рамка или ограничавани дори и в стила. Дори и медицински работник, Овенът ще разкраси бялата скучна униформа с ярък акцент, а ако се наложи да носи черен костюм - с крещящ шал или кърпичка.

Реклама

За Близнаците пък важи постоянното желание за разнообразие и промени дори в обикновен скучен костюм. Представителите на този зодиакален знак се чувстват еднакво добре в строг тоалет и рокля за червения килим, стига да не се налага да носят едно и също постоянно. Затова повечето от Близнаците избират различна визия, която буквално ги прави неузнаваеми.

За естетите Телци не е толкова важно каква дреха са купили, а колко струва тя. Ако имат възможност, лакомите Телци ще харчат хиляди за шопинг, но ще се придържат към класическите кройки и модели. Телецът не робува на сезонната мода, а залага на класиките, които с години ще са актуални.

Далеч по-разумни в харченето за тоалети са умерените Раци. Рядко пазаруващи за удоволствие, те избират комфорта и удобството пред стила и красотата.

На обратния полюс са Лъвовете, които, ако не изглеждат като излезли от списание, не смеят да подадат носа си навън. Всяка вещ в гардероба на Лъва е като от витрина на бутик - модна и прескъпа. Тоалетите на Лъвовете са като за червения килим, а цените им - неописуеми, ако могат да си ги позволят.

За Стрелците е важно да разкриват качествата си - ако имат хубави крака, ще ги видите с къса пола. Стрелецът не харчи много за дрехи, но знае как да подчертае достойнствата си. За Козирога огромната чанта е по-важна от тоалета - хората от този зодиакален знак предпочитат удобството и комфорта на дънките и ниските обувки, но да има къде да натъпчат вещите си.

Девата се слави с благ характер, но и с голяма суета - тоалетът и гримът са много важни, дори да се излезе до магазина.

Реклама

Стилни, но със собствен почерк са Везните - няма да видите недобре облечена Везна, а представителите на тази зодия пазаруват само това, което им отива.

По-умерени в покупките на тоалети са Водолеите. Може да ги видите в скучни едноцветни гами, но ако отворите гардероба им, ще ви изненадат и с ярки ексцентрични тоалети, но на разумна цена.

За Рибите пък важи правилото дрехата да разкрива моментното настроение, затова и гардеробът им е богат.

Реклама
Реклама
Реклама