Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4689447 www.bgdnes.bg

Скорпионите да тренират карате, Телците - голф

Не само част от характера се определя от зодиакалния знак, но се оказва, че и фигурата може да се оформи според зодията. Астролози твърдят, че всеки знак има талант и влечение към определен спорт, който е подходящ за нрава му.

Например активният и силен Овен най-лесно ще се приспособи към спортове като бокса, бойните изкуства или екстремното скално катерене.

Реклама

Лениви чревоугодници като Телците, които не обичат много-много физическите упражнения, пък са най-подходящите голфъри или градинари, смятат още специалистите.

Избухливите и непостоянни Близнаци пък лесно ще изразходят енергия и ще прочистят ума си от колебания с джогинг, каране на колело или бягане на пътечката във фитнеса.

Лесно отегчаващите се Везни ще намерят идеалното занимание в динамична игра като тениса, въпреки че не са почитатели на физическото натоварване като цяло.

Девите също ще се чувстват най-добре с разнообразна програма във фитнеса или в спортове като тенис и бадминтон, но при тях причината е, че просто харесват бързите спортове.

Рибите и Ракът дори могат да станат приятели благодарение на спорта - и двете зодии са най-подходящи да се занимават с гмуркане, сърф, плуване или водна аеробика, твърдят астролозите.

За разлика от тях агресивният и лидерски настроен Лъв ще се чувства в свои води в колективни занимания. Ако играе футбол, то той ще е нападател или капитан на отбора. Ако се захване с лека атлетика, винаги ще държи да е първи и най-отпред.

Реклама

За спортуване в група е подходящ особено и Водолеят, но не за да се изтъкне, а за да си осигури общуване и социални контакти. За този знак най-подходящи са занимания като волейбол или баскетбол.

Звездите на спорта в зодиака се оказват обаче Козирозите - отлични атлети, те могат еднакво добре да се справят със занимания от голф до планинско катерене.

Реклама
Реклама
Реклама